Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДОМА сте. И некое џез радивце нека свира и топете си се у убава храна 

Многу си контрадикторна .Сум правела оваков тип на вечери само за да види дека некој сака да му угоди и за да падне добро ебење. Инаку оваквите вечери не ми се воопшто романтични, напротив, извештачено ми е и се чувствувам дебилно.
Многу си контрадикторна .
А мене никад нема да ми биде јасно зашто секогаш кога ке се спомнат зборовите РОМАНТИЧНОСТ,ИСКРЕНА ЉУБОВ,ИСКРЕНИ ЧУСТВА,ВЕРНОСТ ,ЛОЈАЛНОСТ .... секогаш се пристапува со иронија ,подбивност еве дека тоа е клише ....По кој критериуми туторијалов ќе предизвика романтична атмосфера никад нема да ми биде јасно.
Озбилно, ова е дефиниција за клише ситуација, за неинвентивност и пластичност и немање имагинација.
![]()
А мене никад нема да ми биде јасно зашто секогаш кога ке се спомнат зборовите РОМАНТИЧНОСТ,ИСКРЕНА ЉУБОВ,ИСКРЕНИ ЧУСТВА,ВЕРНОСТ ,ЛОЈАЛНОСТ .... секогаш се пристапува со иронија ,подбивност еве дека тоа е клише ....
Овде зборуваме за романтична вечера, не за искрена љубов, чувства, верност...Овде зборуваме за романтична вечера, не за искрена љубов, чувства, верност...
гледам дека површно е прочитано тоа што го напишав па да објаснам подобро....темата го содржи зборот РОМАНТИЧНА ,доволно да се пристапи со ироничност и подбивност ,исто како и на други теми каде се спомнувааат романтичност ,искрена љубов и чуства ,верност .....Болдираните две реченици ти се контрадикторниНе гледам зошто...
гледам дека површно е прочитано тоа што го напишав па да објаснам подобро....темата го содржи зборот РОМАНТИЧНА ,доволно да се пристапи со ироничност и подбивност ,исто како и на други теми каде се спомнувааат романтичност ,искрена љубов и чуства ,верност .....
--- надополнето: 17 август 2013 во 17:39 ---
Болдираните две реченици ти се контрадикторни
Иначе Sky предложил само идеја за романтична вечера некое негово гледање на една романтична вечера ,а критериумот за романтична вечера е различен за секого па нормално и за тебе и колку ке биде тој критериум исполнет ке зависи од твојата инвентивност и имагинацијаПо кој критериуми туторијалов ќе предизвика романтична атмосфера никад нема да ми биде јасно.
Озбилно, ова е дефиниција за клише ситуација, за неинвентивност и пластичност и немање имагинација.
![]()
Ова нема врска со тоа што јас го напишавПознато ти е дека секоја индивидуа си има свој вкус за романтика? Мене на пример романтичен ми е садо мазо сексот. И сега?
Step one:
Гответе сами, заедно, it's sooo much fun
Step 2: Запалете си свеќичка на маса и јадете ко луѓе.
Step 2: Ринглата на кец и завршете работа како луѓе.
Без шминки фустани и кошулиДОМА сте. И некое џез радивце нека свира и топете си се у убава храна
![]()