Туторијал за романтична вечера

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Абе па и вие одма сеа контрапункт праите демек лукови, чорби, кромиди...

Очигледно си немал прилика да "гејзнеш" во нечии очи, додека заедно сркате топла чорба во зорнини, па да видиш што е романтика, затоа така збориш. :)

И тоа одличен афродизијак до болница.:pos:
Замислете мисионерска, женската се има нагнетено кромид и како шо воздивнува (посебно ако е оргазам) мирисот на “афродизијакот“ оди во носот на мажот се додека не го мавни во глава, па кога ќе се соедини и тоа да има пијано тој ракија, гарант ќе исповрати над неа или ќе се онесвести.
Не да биде романтично, тоа ќе биде дефинитивно секс за паметење :pos::pos::pos:
Да бе така се повраќа тоа, оди вози се со градски автобус во Софија (градот не жена) ќе видиш што е клацкање и 90% натресканост со лук:D .Таму кога се издржува да не повратиш, па за во кревет ќе правиме муабет.

Ах, моми бре!
Не знае машко како да ви угоди!
Човекот стави се по пс, свеќи, ружи, вино, дури и ќофтиња во вид на срц, а види ги жениве!
Ракија, певаљка, кромиди и шопска! (y)

Ма остај ги бе, аздисале ептен...
Ја ќе бидам среќна некој и јајца ако ми испржи, не мора ни да бидат во форма на срце, онака најобична кајгана...а овие уште мани наоѓаат...
Иначе, just for the record, ова идејава за јадења во форма на срце Стеф ја има презентирано на форумов уште пред отприлика година дена, чисто да се знае кој е пионерот во областа на романтичните оброци.

Лангелина, кафаната е само за загревање на атмосфера.
Романтичната трпеза доаѓа потем, во 5 сабајле ...
... на шкембе чорба со лук! :):)

Ххахха!
Не знам за тебе, ама јас после „загревање“ у кафана со певаљка, си легнувам облечена, а другиот ден сум цел ден на јогурт.
За канење цура чорба и боранија правевме еднаш муабет со Let 3 и со Prasko Karpozov , ама не можам да се сетам во која тема беше. Многу интересна дискусија беше. Лет 3 даде мислења од повеќе аспекти.
--- надополнето: 18 август 2013 во 11:52 ---
Очигледно си немал прилика да "гејзнеш" во нечии очи, додека заедно сркате топла чорба во зорнини, па да видиш што е романтика, затоа така збориш. :)

(y)
--- надополнето: 18 август 2013 во 11:58 ---
Ма остај ги бе, аздисале ептен...
Ја ќе бидам среќна некој и јајца ако ми испржи, не мора ни да бидат во форма на срце, онака најобична кајгана...а овие уште мани наоѓаат...
Иначе, just for the record, ова идејава за јадења во форма на срце Стеф ја има презентирано на форумов уште пред отприлика година дена, чисто да се знае кој е пионерот во областа на романтичните оброци.

Не си вкусила динстан телешки јазик. Поромантично јадење од тоа, само кукуреч.

Иначе по мое мислење, Стеф треба да го ставаат у фусноти.

Ххахха!

Не си вкусила динстан телешки јазик. Поромантично јадење од тоа, само кукуреч.

Иначе по мое мислење, Стеф треба да го ставаат у фусноти.

Абе да, телешки јазик е романтично, али јас лично мислам дека телешко срце би било уште поромантично.
Ти текнува, наместо кофтиња во форма на срце, телешко срце. :D

Абе да, телешки јазик е романтично, али јас лично мислам дека телешко срце би било уште поромантично.
Ништо не сте пробале ко така, бели бубрези (муда) се врвот:D
Beli-bubrezi-e1346419834499-500x370.jpg
10r60cp.jpg

Алал да ти е! Телешко срце е знак за љубав за сва времена! :love:
БТЊ, се продава ли такво нешто?
Или треба мажјакот сам да ја го коле телето?

Алал да ти е! Телешко срце е знак за љубав за сва времена! :love:
БТЊ, се продава ли такво нешто?
Или треба мажјакот сам да ја го коле телето?

Абе не само што треба сам да го заколе, туку треба и сам да го фати, онака да го збрка у некоја прерија и да го улови со ласо. :D

Еве ви предлог за романтична вечера. Јас мислам дека не би ценела ништо повеќе од оваков оброк! Од срце!

Toa за вас помладите. Јас такви работи само у темно сакам. На маса сакам џигерче, похован мозок, јагнешка чорба.
--- надополнето: 18 август 2013 во 12:53 ---
Абе не само што треба сам да го заколе, туку треба и сам да го фати, онака да го збрка у некоја прерија и да го улови со ласо. :D

Знаеш ти шо сакаш. Се сеќавам дека вистински маж за тебе е ловец, не само да улови, туку и да го одере животното и од кожата, да ти направи патека за во претсобјето :)
--- надополнето: 18 август 2013 во 12:55 ---
@pearl,

Каква чорба повеќе пали? Чкембе или телешка?

@pearl,

Каква чорба повеќе пали? Чкембе или телешка?

Телешка, збор да нема!! :)
Иако не сум многу по јадење лукојна, не ми пречи тој мирис кај мажјакот.
Особено кога ќе го здушнам под запотена мишка после лов.
Сите сетила ми се отвараат, а очите пупунец.
И сместа ми доаѓа да правам гимнастика...
... со ритам и без ритам. :love:

Мене најромантична ми е мисионерската поза, поготово кога е во темница и таа мисли дека во очи ја гледаш, а ти во цицките зјапаш.

Леле колку романтични души имало тука просто се наежив само обично важи правилото дека куче што лае не каса и тој што изиграва голем „фраер/ка“ надвор обично е најголемиот папучар дома :ROFLMAO:

Леле колку романтични души имало тука просто се наежив само обично важи правилото дека куче што лае не каса и тој што изиграва голем „фраер/ка“ надвор обично е најголемиот папучар дома :ROFLMAO:

Кај мене мажот секогаш има право на избор.
Слободно може сам да си одбере која боја на папучи ќе носи низ дома. :):)

Телешка, збор да нема!! :)
Иако не сум многу по јадење лукојна, не ми пречи тој мирис кај мажјакот.
Особено кога ќе го здушнам под запотена мишка после лов.
Сите сетила ми се отвараат, а очите пупунец.
И сместа ми доаѓа да правам гимнастика...
... со ритам и без ритам. :love:

(y)

И да биде недепилиран, дури и под мишки, уште поегзотичен да е.
И брада од три дена да ми помини низ грбот...:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom