Nema, toa i komentatorite tuka go zborea, da imase i samite rekoa, ova ke bese sudeno faul u napad i radi bonusot, zvezda ke dobiese 2 slobodni na 9 sek do kraj, za plus 2.
Ama ne znam kako moze da ste zadovolni od Zvezda sezonava, imaa zicer za direkten plasman vo plejof, mnogu dobieni tekmi izgubija, totalni blekauti dozivuvaa ko denesniot vo treta kade primija 32 poeni, uste edna utakmica kade utnaa 120 slobodni, a da ne zboram za porazite protiv autsajderi doma. Mnogu im varirase kosarkata, ne mi se svigase kako gi vodese grkov vo pogolemiot del od sezonava, imaa mnogu varijacii vo igra, ke gi deklasiraat Fener gosti i posle doma ke izgubat od nekoi umreni i ke igraat kosarka za zaborav.
Sekoja godina e ista prikaznata so niv realni da bideme,
da gi vodese primer Obradot ke vrzea serija od sezoni so plejof, nikako da ubodat i asalen trener, i nekoj lider u ekipa, ako se pametni ke se oslobodat od precenenkoto Nedovic, totalna picketina od igrac koj nikad ne e u sostojba da prevzeme odgovornost, klasicna putka a sigurno ima ogromna plata koja ne ja zasluzuva. Petrusev se gleda deka ima napredok ogromen kaj nego, ama ovoj ne e nivni igrac, pozajmen e od Olimpijakos i posle vakva sezona od nego ima sansa grcive da mu dadat prilika u rotacija, realno ja zasluzuva vakov kakov sto e.
Denes i da tepaa, na Real ke idea sledna, nemaat teoretska sansa tuka da pominat, taka da oni sansite za plejof si gi zagubija mnogu odamna, Real vakvi takvi klasika sea, ke gi tepaat Baern i pak ke ischupaat final 4, bar ja licno ubeden sum u ova golem kur i da sum greska, ama poucen od minatoto uvek bilo vaka so niv, od mrtvi ke se vratat i posle idat na titula. I u fudbal isti znaat da se.