Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa slab e be druze, pri oci slepi li da se pravime?Слабиот Партизан според 95% коментаториве на темава.
Pa slab e be druze, pri oci slepi li da se pravime?
Na -7 bea na 2 minuti pred kraj, gubea cela 4ta.
Pao imase potprosechna utakmica, iskoristija, dobra pobeda za samodoverba i momentum,
ama ne go menuva faktot deka startot na sezonata e slab.
Preku nedelata, se blamiraat jebeni Yogi Ferell ne mozat da go potpishat?
Pa ushte sila pokazuvanje na agentot negov, nieden negov igrac nemalo vekje da igra za Partizan.
Ili site lazat, Mishko, Jam, Mirotic, Ferell a Partizan sekogash prav?
Dodeka mesto vo roster fakjaat likovi kako Jaramaz, Andjusic, makar i Koprivica (jest da e mlad i ima dosta problemi so povredi),
muabeti za F4 moze vo kafana samo. Tenok e rosterot i losh transfer period odrabotia, ili ne e taka?

o
procitav negde, Partizan kakov treba da bide vo Mart, se pojavuva vo Dekemvri, ovoj Douzer moze da bide zver neviden, ako pocne Kaminski da jade skara i da ja popravi krvnata slika da ne deluva tolku anemicno na teren, komsinica povtorno ke bide oplodena.
komentator na sk hr veli ,,mi bese cast da go vodam ovoj spektakl, ramen na nba utakmica", malku i navivase za prtzn, se znae kade e formiran JSD.
da ne zaboravam, vucicu pederu!
Доужер се сда, јбг сложувам дека ке изгази, само уште малку да се уходи, сепак ова му е прв пат во Европа. Како и на Френк Д Тенк. На крај бидејќи знае да критикува, нека ми каже @Harald каде завчера Анѓушиќ имаше грешка?!Добар е Кабокло. Али мене ми фали Лесорт и Данте![]()
Dante samo mi fali od lanskite, drugite se zamenlivi.Добар е Кабокло. Али мене ми фали Лесорт и Данте![]()

Dante samo mi fali od lanskite, drugite se zamenlivi.
Dante samo mi fali od lanskite, drugite se zamenlivi.
Pola timovi za 3-4 porazi menjaat trener, ovie ne znaat kaj teraat ni vo Italija, prodolzen dogovor i go spremaat za pretsedatel.