Турбо Рок Фестивал 11.03.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека е супер што има ваков фестивал. Па и да дошле по 3-4 пати сите, пак е интересно. Што да се каже за на пример Аца Лукас кој милион пати има дојдено и секогаш било полно. Мислам дека 600 денари за вакви бендови е ништо.

Секој организатор си ги носи другарчињата на концерти. Нови ликови во земјава донесуваат Plagij.at ама слабо стојат со спонзори и слично за жал.
Многу подобро би било за рокенролот во македонија плагиј.ат да ги имаат спонзорите што ги имаат авалонци, е тек тогаш има да се гледаат квалитетни концерти во земјава. Ама тоа изгледа во некое друго општество.

Како и да е, убав помин на сите што ќе отидат на концертот.

Мора да се појде,барем за мене зборам...Кому не му се оди нека не оди,ако е многу 600 денари за олку бендови за кого би вредело да се даде?

I'm there, и тоа ни планирано ни очекувано. Сабалје ми се јавија, имаме гратиси, so why not.:)

Znaci poise od pola od lugjevo so gratisi ke bidat :D:D niz celo skopje gratisi se delaat

Нозе не ме држат. Од 9 до 4 ftw. Јака атмосфера.

Е како бе не биле претходно Let 3 и Psihomodo Pop кај нас?! Let 3 беа уште пред неколку години на Таксират, а свиреа и на Пиволенд. Psihomodo Pop исто така свиреа на Пиволенд...мислмам лани.

Отидов (со гратиси) со 2 другарки и другар,и се изненадив колку добро си поминав онака.Битно се изнаскокав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom