Турбо фолк стихови

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
-пријатељу џемо идем у сан ремо чувачеш ми фату док пјевам сонату
- родно место бања лука ждерем чеваб с мнохо лука у бечу сам гастарбајтер у кревету прави фајтер
-кад приведем добру требу одма пуштим који ис кебу па спонтано спуштим хлаче сбог дрљача он плаче
- ај рамо рамо рамо друже мој дали чуеш јецај мој
- хочемо ли брате запевати моје срце нече издржати може брате а што не би могло твое срце ако би помогло
-лимузина фина пијем добра вина шта чу боже када ми се може
-питао ме јаран ко је дона каран
-кошулља ми чиста никад 2 пут иста
а ципеле боже од тигрове коже
ролекс ми од злата да се женска хвата

Dok me nose na tabutu
otkrite mi ruke do lakata gole
imao sam svega zivot lijep bio
neka dzemat vidi da u mezar
nista nisam ponio

и некој ова го слуша .... и го смета за добра музика ..

Кафана је моја судбина она ме је себи узела...

Синоч сам синоч сам пола кафане попиооо...због тебе због тебе нисам ока склопио :)

A ja case bacam po kafani krvarim, trazim zid da glavom udarim

речи све жељје речи шта треба скинучи сребро бисер са неба, у кротичу звездено јатооо, нема шта нечуу за тебе златоооо..................

изаџи на 5 минута и пољуби оног што лута изаџи на 5 минута и пруши руку она што лутааааа....

Сада пао сам на дно у главу ми се ломило!:vozbud:

Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete!

Ja te volim ja te obozavam,
ja bih s tobom da se razmnozavam.

Ispred kuce metar drva,
ti si moja ljubav prva

Ja sam seljak veseljak, a u duši tugu skrivam, šta ću jadan kraj Morave kad ne znam da plivam!

Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu!

Pijem vino i rakiju vruću i ne mislim na traktor i kuću. Šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema!

Pozn'o bih te među ruža trista, ali nije svaka ruža ista!

Milane moja ružo, ćale mi se naoruž'o, u vazduh će sve da digne samo kad te stigne!

ако знаат да напишат асален текст турбо фолкерите јас сум авион.Све само за жени што им мавале корпа, за алкохолизам и за богаташи.јебем ти младината....

Инспирирана од темата во Чек дис аут

О наркотику мој, сладок отрове мој, штом те видам телото ми гори
ОД УМОТ ЌЕ СЛЕГНАМ СО ТЕБЕ ДА ЛЕГНАМ, од бес ќе умрам што те нема...Елена Велевска

апсолутна субкултура.кога се немаат основните културни вредности тогаш царува некултурата . денеска го слушам и слатко:pos2: ЈАПАНСКА МАШИНА ОД 500 КУБИКА КАД ЈЕ ВОЗИ БАЛКАНАЦ ТОЈЕ ПРАВИ МАЧО МУШКАРАЦ.:pos2: ЗАКОН ИЛИ ЕДИНИЦА МЕРКА ЗА ГЛУПОСТТУПОСТ ГЛАСАМ ДА БИДЕ 1 ТУРБОФОЛК:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom