Tulsa King

• Креатор на темата Креатор на темата DJ Khaled
  • Време на започнување Време на започнување
Мене серијава ми е ужас, од глума до нереални ситуации, катастрофа.

Серијата е првенствено наменета за забава која ја носи харизмата на Слај со многу акција, ретро енергија и досетливи кратки дијалози.
Иако има некои сериозни моменти серијата не треба да се сфати премногу сериозно.
Серијата е забавна и со лесен тон.

Добро тераше цела трета сезона, али последнава епизода беше мех. Цела сезона си играа на ти го - дај ми го со негативецот и у 5 минути го средија.
Никаков клифхенгер не оставија во финалево, за да очекуваш четврта сезона, освен ‘рчката со Њујорк.

Деветата епизода со Самуел Л Џексон беше најдобра од сезонава.

Најверојатно Тивкиот Реј ќе биде главниот негативец во новата сезона и Кал Трешер е сомнителен лик не знам дали ќе му биде сојузник или непријател на Манфреди сега е гувернер и ќе има и политичка моќ.
И не знам што се деси со Бил Бевилаква го затворија на пола сезона и го снема.
Секоја сезона носат познати глумци сигурно ќе се појави и некој нов лик во новата сезона.

Најверојатно Тивкиот Реј ќе биде главниот негативец во новата сезона и Кал Трешер е сомнителен лик не знам дали ќе му биде сојузник или непријател на Манфреди сега е гувернер и ќе има и политичка моќ.
И не знам што се деси со Бил Бевилаква го затворија на пола сезона и го снема.
Секоја сезона носат познати глумци сигурно ќе се појави и некој нов лик во новата сезона.
Самуел ќе игра повеќе мислам во новата сезона. Ништо чудно со Двајт да го средат Тивкиот Реј.

Самуел ќе игра повеќе мислам во новата сезона. Ништо чудно со Двајт да го средат Тивкиот Реј.
Не на крајот од последната епизода кога седеа сите на маса Сем Џексон стана и рече дека добил инспирација и си отиде во Њуорлеанс.
Како што читав ќе има нова спиноф серија Nola King каде што ликот на Самуел Л. Џексон ќе гради сопствена империја во Њуорлеанс и не верувам дека ќе се врати во четвртата сезона.
Можеби повторно ќе се појави кратко во некоја епизода или Сталоне ќе го има како Двајт во некоја епизода од новата серија Nola King.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom