True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу пам ме разочара, абе зошто и таа лезбејка. :( :(
А толку беше кеф, ми се одмили од ко ја видов како се лапа. fuck

Ерик некако почнува да се вади за сето време шо го мразев, да видиме шо ќе биди нареднава сезона.
Од бил почнува некако да ми се гади, нека фати нека испоумри, само некои глупости, се само комплицира, глупак.

А оти мислам дека ќе биде нешо меѓу џесика и џејсон? :D

Па за Pam од порано беше очигледно дека е more fond of the ladies.
Од самиот почеток на сезоната се укажуваше на ваква разврска на настаните помеѓу Tara и Pam.

Сериозно, само некоја која е барем делумно со геј афинитети, може да води бротел like a boss .... мислам mistress :D

Така да, требаше да го очекуваш тоа NelTu :D

Сериозно, само некоја која е барем делумно со геј афинитети, може да води бротел like a boss .... мислам mistress :D

Така да, требаше да го очекуваш тоа NelTu :D

Nooo, shes my favourite one :(

Мораш да го видиш ова :)
normal_00244.jpg

да, се отепав во смеење ко ја видов. :D
баба.

A знаеш ли дека актерката што ја глуми Пам во True Blood, глумеше и жена Клингонец во Star Trek? :pos:

Значи женава има неспоредлив талент да глуми нечовечки ликови кои мразат луѓе (Клингонциве не ги сакаат луѓето во Star Trek), и молимте, истиот тоналитет и глас што го користи како Пам во True Blood. Јас умрев (од среќа секако) кога ја видов во Star Trek. She kicked ass.

Снимањето почна :vozbud:

Епа вака... 6 сезона, лето 2013. Далеку е знам, сакам сега одма да ја изгледам ама не може бла бла бла...

Алан Бол is out. Искрено, не ми е толку криво, човекот е ѕвер, тоа е точно, ама 5 сезона почна многу бавно.Секоја сезона си има своја тема и мене ми се допадна темата со Власта и новите ликови ама почетокот беше досаден некаде до пола сезона каде што веќе беше таман и крајот секако.
Me интересира како ќе биде без Алан, ќе биде поинаку, можеби и уште поинтересно. Во интервју и тој вели дека го интересира како ќе изгледа сето тоа и дека кога серијава ќе завршува скрос тој ќе се врати за series finale.

Во нареднава сезона треба да објаснат за Ворлов и Бил. Мислам дека ќе биде интересно. Хојт си замина, поарно. Правеше некоа мртва драма, да си пукнеш од досада.Посебно на крајов со шминката и у барот коа отиде.
Џејсон сирот удрен од вила забега целиот :pos:
И Енди да видиме како ќе се снаоѓа со децата, четири изгледа беа. Најверојатно ќе пораснат брзо, чим толку малку ги носеше.

Женава ме смее ненормално
tumblr_m9hiloGAGx1reicebo1_500.gif

tumblr_m9hiloGAGx1reicebo2_500.gif

tumblr_m9wx27uZ8Z1qdana6o2_400.gif

tumblr_m9wx27uZ8Z1qdana6o3_400.gif

tumblr_m9wx27uZ8Z1qdana6o4_400.gif

А да, и сезонава ќе има 10 епизоди, поради трудната Ана (Суки).

Series regular my ass. Само 5 епизоди глумеше :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom