Трпе и Трпана

• Креатор на темата Креатор на темата InF3cTeD
  • Време на започнување Време на започнување
Трпе гледа нова машина на железничка на која пишува "Ставете пари и машината ќе ви каже кој сте и што правите." Трпе става паричка и машината вика "Ти си Трпе и чекаш воз за Битола." Трпе изненаден оди до веце, се шминка и повторно убацува паричка. "Ти си Трпе и додека овде се фулираш ти избега возот за Битола

Наставничката го прашува малиот Трпе:
-Што треба да се јаде пред спиење?
-Бибер.
-Како бибер?
-Па мојот татко на мајками секоја вечер и вика:Срце дај да ти го забиберам за подобро да спиеш.

Трпе отишол на одмор во Хрватска и Трпана го пратила на пазар. - Колку пари се пиперките? - 2 евра!!! - Да не се полнети случајно?

Влегува Трпе дома и ја прашува Трпана: - Жено да добијам на лото што би направила? - Ќе ти земам пола и ќе те оставам! - Добив 20 Евра. Земи 10 и бегај од дома:pos2:

Трпана го прашува Трпе:
- Што е тоа орален секс?
- Зини да ти кажам.

Се качува Трпе на воз,влегува
во купето и гледа пет црнци:
-Овде нешто изгорело???

Трпе на дедо му носи таблетка Вијагра. Дедо му зачуден го прашува:
Море внучко, што е ова чудо?
Абе, дедо, со оваа таблетка со баба ќе бидеш како пред 30 години. Ако е стварно така, утре имаш 100 евра од мене.
Следниот ден дедото му дава на Трпе 1100 евра.
Нели се договоривме 100 евра бе дедо?
Да, де. 1000 евра ти се од баба ти.

Си биле трпе и трпана, шверцуеле твор преку граница.
Ама граничнава полиција проверуела, и трпана вика: трпе шо ќе праиме бе?
трпе: нишо трпана пикај го во гаќи
трпана: абе како во гаќи, смрди..
трпе: ако смрди де, твор е ќе се навикне.

Трпе: По струка сум адвокат, за мене жените се закон!
Ах, што сакам дупки во законот!

Наставничката го прашува малиот Трпе:
-Што треба да се јаде пред спиење?
-Бибер.
-Како бибер?
-Па мојот татко на мајками секоја вечер и вика:Срце дај да ти го забиберам за подобро да спиеш.:back::back:

Трпе се враќа дома навечер мртов пијан. Трпана му ја заклучува вратата и не го пушта да влезе. Трпе и вика:
- Носам цвеќе за најубавата жена на светот.
Трпана се израдувала и ја отворила вратата го гледа Трпе и му вика:
- Кај е цвеќето?
- А кај е најубавата жена на светот?

Наставникот по биологија го прашува Трпе јуниор
-Ајде Трпе кажи ни што знаеш за човековото срце...
Трпе: па наставниче срцето има нозe...
-Како може срцето да има нозe Трпе?
Eпа наставниче кога поминав покрај канцеларијата на директорот тој рече:
- Ајде срце рашири ги нозете!

Биле на лозјето Трпе и Трпана. Во еден момент му се јавила швалерката на Трпе и му рекла да оди кај неа да свршат работа. И Трпе и рекол на жена си :
- Жено јас ке одам ,се јавија дека вујче умрел, а ти седи тука одмори. Брзо ќе се вратам.
Отишол Трпе свршил работа и се враќа. Но оддалеку ја здогледува Трпана како се работи со некој. Отрчува таму и ја прашува:
- Што работиш мори жено?
- Трпе, откако замина ти дојде овој манијакот и ми рече: Или пеј или ќе те работам, а како да пеам бре Трпе нели вујче умрел!

Трпе се враќа дома навечер мртов пијан. Трпана му ја заклучува вратата и не го пушта да влезе. Трпе и вика:
- Носам цвеќе за најубавата жена на светот.
Трпана се израдувала и ја отворила вратата го гледа Трпе и му вика:
- Кај е цвеќето?
- А кај е најубавата жена на светот?

После три месеци одење девојката му вели на Трпе:
- Мислам дека е крајно време да ме запознаеш со твоите?
- Не ќе може, жена ми е на работа, а децата во школо...

Малиот Трпе го видел татка си како ја натртил домашната помошничка, и веднаш отишол кај мајка си да и каже што видел:- Мамо, мамо, тато ја фатил тетката горе во спалната и го прават она...- Е баш убаво, сега кога ќе дојдат сите гости, пред сите ќе кажеш што си видел!Дошле гости и малиот Трпе почнал да раскажува:- Тато ...ја фати тетката одзади, и и го стави она... она... Мамо, како се викаше она, тебе поштарот што ти го става во уста!? :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom