Трошите ли многу време надвор?

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Od koa zavrsiv so skolovo, ne se pribiram...spijam do 1, dremam na net do nakaj 6-7, i koa ke iskocam negde toa vreme do 3-4-5 sabajle :) a mozno e i nekat preku den da idam kaj drugarka :)

Преку ден сега не можам да излегувам поради времето, неподносливо топло е.
Ама цел ден дома да го поминам се случува многу ретко. Навечер почесто излегувам низ град зашто не се издржува цел ден на исто место.

So... just walk away :)

Ме пука сафра дома!Сега сум принудена поради горештиниве!
Татко ми ме вика акачка!:kesa:(:pos:)

Пууууууууууууууу,ептен трошам време на шетање,да не речам "скитање".Сега додуша пошто е еееептен жешко,си седам по дома до 7-8 и после кидавела.

RealGirL напиша:
Татко ми ме вика акачка!:kesa:(:pos:)

A MENE ME VIKAA DOMA PORANO KOGA NE SE PRIBIRAV ... ORSUTKA :pos2:.. A I ISTO KOGA KE SE VRATEV DOMA MI VIAA " E KERKO SUKUR TE VRATI GOSPOD" :pos2::pos2::pos2:

2 до 3 саати надвор сум и + ако одам на плажа .

на овие горештини се кријам дома навечер излегувам кога ќе залади, а можам и цел ден да седам дома не ми пречи

Сега преку ден ретко излегувам поради горештините.. Но кога ќе се залади обожавам да "скитам". Сакам поголемиот дел од времето да го поминам надвор.. некако досадно ми е дома.. само на нет.. по форуми..

Јас дома не можам да седам...Повеќе сум надвор, отколку што сум дома (спиење не се смета :)) секогаш сум излезена и мајка ми нонстоп ми ѕвони за да си одам да ми ги види очите :kesa:

Зависи...има денови не излегувам од дома - освен до тараса или да го фрлам ѓубрето, колку да ме фане „чист“ воздух. :pos:
Други денови дома ме гледаат - буквално - само за спиење, одам од едни гости по други, од еден кафич во друг...Ама си ги обожавам таквите денови! Како што вика една моја другарка: Ние го зграпчивме денот или тој нас? Кога шетам цело време - јас него дефинитивно! :party1:

Koga e nadvor umereno togas mnogu setam. Ke zemam od kejot pa se do vlae (nekogas i so roleri). A koga e zesko vrtam krugovi po plostad, do GTC, ulica Makedonija pa do ramstore i posle rikverc nakaj doma.

као мал бев уличар не знаев за дома..од сабајле до вечер сум скитал хахахахахахахахаха :) копиљ што сакаш све да проба паднал станал крв. модрици се степал бељаџија ма што не сум бил деликвент

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom