Tropical Heat

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе луге сакам скроз сите епизоди да ги спуштам од на интернет, ај пратете по пп нешто, или нека ми каже некој дали ја има па да прајме бизниси.

МТВ владее... летово ја даваше серијава и пак си ја гледав и следното лето пак ќе ја гледам :)

Nick Slaughter is the men :)

МТВ владее... летово ја даваше серијава и пак си ја гледав и следното лето пак ќе ја гледам :)

Nick Slaughter is the men :)
Хммм, абе не ја даваа мислам. Изгледа секое второ лето ја даваат :D

МТВ 1 кога ќе ја пуштеа репризно секое лето. Надвор топло, серијата тотално погодена за тој период.

Ник Слотер со кошулчето и со тоа џипчето најавата со музиката е предобро.

Не сум бил роден кога почнала да се емитува премерно во Америка но сум фатил период МТВ кога ја репризираа. Сепак би сакал да се вратат тие 90ти времиња на серии и филмови затоа колку и од денес гледано да изгледале тие серии и филмови наивно, глуп, главниот актер секогаш во акциони сцени да останува жив со најмалку повреден со мали гребнатини, со средена коса, најмалку искинат во облеката... сепак биле одлични а не денешново време каде премногу е дигитализирано, технолошки перфектно, многу ефекти компјутеризирано, ЗD, HD.

Јас ја најдов на торент, сите 66 епизоди :) сега уште време за гледање да најдам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom