Trophy Manager

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Епа неможеш да се логираш ако се немаш регистрирано т.е ако немаш Акаунт,кога идеш на страната лево доле имаш полиња кај што пишува CLUBNAME и EMAIL
пополни ги тие и притисни Register и после само пополни ги другите полиња како Username,Password и почекај извесен период да ти го одобрат тимот.
Добро не сум од фчера да незнам да се регистиррам.Се регистриарам и не сака да се логира ни меил ми стига нуи ништто.

Леле ми одбија да се регистрирам зошто меилот ми бил не сериозен

Абе како принципот на играње и бодување во виртуелните лиги? BTW, влезе уште некој у таа кај шо сме ја и VaskoJo??

Абе како принципот на играње и бодување во виртуелните лиги? BTW, влезе уште некој у таа кај шо сме ја и VaskoJo??
Epa vaka se igra recisi sekoj vtor den ima 34 ili 35 kola ne se sekavam tocno ti dava igraci vo timot natprevarite mozes da gi gledas vo zivo mozes da kupuvas prodavas igraci itn

Epa vaka se igra recisi sekoj vtor den ima 34 ili 35 kola ne se sekavam tocno ti dava igraci vo timot natprevarite mozes da gi gledas vo zivo mozes da kupuvas prodavas igraci itn

Оф леле, не се разбравме. 34 кола има иначе. Знам како е принципот на лигите кај шо те дава со тимот, те прашувам за овие другиве, што ме покани ти у твојата лига. Нели сме само ја и ти моментално. Како иде принципот таму?? Или онака сме само у лига?

neznam jas sega samo ja probuvav kako ke bidi ako mislis frendly league mislam deka bodovite od tvojata liga se vazat

Мојот клуб е Zemzela team...засега во трета лига но се надеваме по 4 кола во трета...кој е за пријателска :vozbud: може само нека ми пише и на профил за да знам чив е тимот :smir:

3 бода ме делатод 2 место утре морам да победам а првиот ми бега 4 бода
денеска плус извадов нерешено пријателска со еден што игра лига на шампиони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom