Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши ми во пп ке ти објаснамШто е тоа тролање?![]()

Готова еПиши ми во пп ке ти објаснам![]()

Се согласувам со тебе, ама ова може да се случи и несвесно од преголемо дремење на нетТоа ГеГо што кажа. Тролање е онлајн израз и се користи за интернет тролови. Тролање како збор или акт надвор од виртуелниот свет не постои. Тие што го користат зборот тролање во реалниот живот се дебили. Исто како што има некои коа ќе слушнат нешто смешно викаат лол наместо хаха. Патетично.
на пример пред неколку дена на часот по германски зборувавме нешто општо за странските јазици и сите си кажаа по нешто, а јас реков дека ми пречат англиски зборови што се употребуваат меѓу младите, а си имаме толку убави наши изрази...и дека ми пречат србизми. И една соученичка после мене вика: Тачно ! и јас на тоа и враќам: Тачно бе? ЛОЛ
сел клас патос...
сама себеси си се побив 
Се согласувам со тебе, ама ова може да се случи и несвесно од преголемо дремење на нетна пример пред неколку дена на часот по германски зборувавме нешто општо за странските јазици и сите си кажаа по нешто, а јас реков дека ми пречат англиски зборови што се употребуваат меѓу младите, а си имаме толку убави наши изрази...и дека ми пречат србизми. И една соученичка после мене вика: Тачно ! и јас на тоа и враќам: Тачно бе? ЛОЛ
сел клас патос...
сама себеси си се побив
![]()