тролање

• Креатор на темата Креатор на темата Indigo
  • Време на започнување Време на започнување
Зборовите се делат на Креативни и Некреативни. Ете научив нешто ново од темава.

јас мислам оти доага од англичаните или американците ... troll
како превод,незнам мислам на ,лаже или дрибла,дупчи...
но воопшто не ми се допаѓа

Едноставно е. На кој не му се допаѓа нека не го користи. Толку. :)

Дечки може некој да ми објасни како да тролам некого? Бидејќи јас не играм дота...

Тоа ГеГо што кажа. Тролање е онлајн израз и се користи за интернет тролови. Тролање како збор или акт надвор од виртуелниот свет не постои. Тие што го користат зборот тролање во реалниот живот се дебили. Исто како што има некои коа ќе слушнат нешто смешно викаат лол наместо хаха. Патетично.
Се согласувам со тебе, ама ова може да се случи и несвесно од преголемо дремење на нет :D на пример пред неколку дена на часот по германски зборувавме нешто општо за странските јазици и сите си кажаа по нешто, а јас реков дека ми пречат англиски зборови што се употребуваат меѓу младите, а си имаме толку убави наши изрази...и дека ми пречат србизми. И една соученичка после мене вика: Тачно ! и јас на тоа и враќам: Тачно бе? ЛОЛ :D сел клас патос... :pos: сама себеси си се побив :D

Се согласувам со тебе, ама ова може да се случи и несвесно од преголемо дремење на нет :D на пример пред неколку дена на часот по германски зборувавме нешто општо за странските јазици и сите си кажаа по нешто, а јас реков дека ми пречат англиски зборови што се употребуваат меѓу младите, а си имаме толку убави наши изрази...и дека ми пречат србизми. И една соученичка после мене вика: Тачно ! и јас на тоа и враќам: Тачно бе? ЛОЛ :D сел клас патос... :pos: сама себеси си се побив :D

Ќути, добро што не си и кажала РОФЛ :)

Ладење, Драпање, Дупење, Зезање, Зафркавање, Заебаање ..:D

Zborot troll doagja od tuka (taka mislam bese).
Covekot za prv pat se sretnuva so trolanjeto koga ke si postavi internet.
Da, prvite nekolku meseci se bolni. Potoa navleguvas vo semata.
I da, trolanjeto e umetnost.

Спомни им на старите тролање, ќе мислат имаш отровање...:unsure:

imase vakva ista tema,so slicen voved i isto prasanje.........ae ne ne` trolaj sea i ti ziti se........

Feed the дупачoт? Нема логика бе. Арно е вака, таман се навикнавме.

Back
На врв Bottom