Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажа нешто Шеќеринска за земјоделието, како ќе департизира, како ќе се справи со сиромаштијата?
Ееееее и тие се наљутија зашто 1 минута србендава ги нарекла лажговци. А они нас 5 века што не викале ѓаури , што ни фали сега !?!34434553 правило во (гео)политика: Не се шегувај со Турција!
34434554 правило во (гео)политика: НЕ СЕ ШЕГУВАЈ СО ТУРЦИЈА!*
* Disclaimer: Да не испаднам и про турски наеднаш - само потенцирам дека може (било кој) да има сериозни последици ако тера мајтап со Туркије и Турките воопшто. Не дека Турките се фактор голем, туку дека не знаат што е шега.
Ама немало социјални мрежи тогашЕеееее и тие се наљутија зашто 1 минута србендава ги нарекла лажговци. А они нас 5 века што не викале ѓаури , што ни фали сега !?!
(хејтерите ке кажат дека тогаш немало политичка коректност)
Тоа се темите за кои Шеќеринска и компанија боранија викаат дека не можеле да ги кажат јавно. Ете им прилика. И јас сум најобјективен на светов и ти кажувам дека после ова интервју на Шеќеринска не и е мрднат рејтингот а она колку што знам се претставува за политичар не за шоумен.Чекај малку Брутусе! Кое земјоделије, која партизираност, која сиромаштија? Па нели во државава земјоделието е развиено по субвенциите, не е партизирано и сиромаштијата е намалена?
Дали со ова го негираш тоа што сам го тврдеше милион пати низ темиве и тоа што го пласираат твоите омилени телевизии???
Сфаќаш ти дека во случајов си Богатинова а ние сме Шеќеринска, нели? Немаш никаков аргумент, само се насанкуваш во песок па мораш да се вадиш со детски неинтересни фотомонтажи. Инаку објективен сум јас, не сум комуњар не се секирај. И најобјективно ти кажувам ова што им се деси на Канал 5 вечерва е бришење на подот со нив, на нивни терен. Дебакл од рангот на Бразил - Германија.
Тоа се темите за кои Шеќеринска и компанија боранија викаат дека не можеле да ги кажат јавно. Ете им прилика. И јас сум најобјективен на светов и ти кажувам дека после ова интервју на Шеќеринска не и е мрднат рејтингот а она колку што знам се претставува за политичар не за шоумен.
Многу ми се допаѓа кога викаш НИЕ. Мислам дека зборувам со тебе лично, нели ти си тој со своја глава што мисли не му треба поддршка ама сепак сакаш да се групираш самиот.
Е што се смееш? Еве ElNinho не е партиски член, не е симпатизер к го боли за политика меѓутоа е воодушевен од настапот на Заев а е егзалтиран од настапот на Шеќеринска. Самиот си рече дека е најобјективен човек во Македонија. Тогаш јас сум во светот најобјективен.