ТРОЛ: Заев vs Латас

Добро е. Чим сум изнудил очекувани реакции кај форумската боранија, постовите биле на место. :tvg:

А не е лидер на опозиција?
Не верувам. До сега не сум слушнал некој опозиционер да каже дека ќе го гласа. Помалите партии полека се оградија од него. Ќе видиме на избори ако се појави.

Добро е. Чим сум изнудил очекувани реакции кај форумската боранија, постовите биле на место. :tvg:
Дај рачето да пишиме петка

Инаку Милијет весник, како латасовиот вечер со историја од војната па навака

34434553 правило во (гео)политика: Не се шегувај со Турција!
34434554 правило во (гео)политика: НЕ СЕ ШЕГУВАЈ СО ТУРЦИЈА!*

* Disclaimer: Да не испаднам и про турски наеднаш - само потенцирам дека може (било кој) да има сериозни последици ако тера мајтап со Туркије и Турките воопшто. Не дека Турките се фактор голем, туку дека не знаат што е шега.

34434553 правило во (гео)политика: Не се шегувај со Турција!
34434554 правило во (гео)политика: НЕ СЕ ШЕГУВАЈ СО ТУРЦИЈА!*

* Disclaimer: Да не испаднам и про турски наеднаш - само потенцирам дека може (било кој) да има сериозни последици ако тера мајтап со Туркије и Турките воопшто. Не дека Турките се фактор голем, туку дека не знаат што е шега.

Trgovac ti laze sa smijehom, zena laze suze prosipljuci, niko krupno ka turcin nelaze - Njegos.

Тоа го ставив да се насмееме ама сега ти одма во одбрана. Мене ми е смешно што сега на помош ги повикуваат турците поради нивната немоќ а дома викаат "тоа ти е - турчин будала" ама нема везе:-)[DOUBLEPOST=1455207115][/DOUBLEPOST]лаже ко циган, да не се сетат власите, босанчероси и тн. - во одбрана на ликот и делото на ДПЛ.

Тоа го ставив да се насмееме ама сега ти одма во одбрана. Мене ми е смешно што сега на помош ги повикуваат турците поради нивната немоќ а дома викаат "тоа ти е - турчин будала" ама нема везе:)[DOUBLEPOST=1455207115][/DOUBLEPOST]лаже ко циган, да не се сетат власите, босанчероси и тн. - во одбрана на ликот и делото на ДПЛ.

https://www.youtube.com/watch?v=HlI4kk-RksQ

Сите сте Турки, ама не признавате...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom