Трето полувреме

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав вчера, се е кажано на темава да не се повторувам, лупајте 10ки на имдб.
Фантастично нешто, поледен пат на филм се имам наежено на La vitta e bella, ова ми е вторпат.
Моментите кога се пееше Море сокол пие е нешто неверојатно склопено......посебно на железничката станица

„Трето полувреме“ се најде на списокот меѓу десетте кандидати за номинација на престижната награда Оскар, за филм од неанглиско говорно продрачје.

За да биде подобро претставен пред Американскиот филмски маркет, филмот на режисерот Дарко Митревски ќе биде прикажан денес, во салата „Вилсир“ во Беверли Хилс. Проекцијата ќе овозмозможи, подобро запознавање на членовите на Американската филмска академија со кандидатот за номинација на најпосакуваната филмска награда.

http://www.ohridnews.com/index.php?mod=1&kat=5&id=48005

Кога треба да се објави списокот на финалните што ќе се борат за оскар?

Кога треба да се објави списокот на финалните што ќе се борат за оскар?
На 10-ти Јануари ќе ги објават деветте финалисти, потоа пак ќе гласаат и ќе одберат кои пет филмови ќе бидат номинирани.

Има шанси на нет да се симне филмов за скоро?

Во ова киното синеплекс во сити молот,кога има проекции на трето полувреме??

Ни мене не ме импресионира Третово полувреме, дека не е за оскар, не е, и дека Охрид е Скопје, не е, не знам како може таква глупост да направат.

Ни мене не ме импресионира Третово полувреме, дека не е за оскар, не е, и дека Охрид е Скопје, не е, не знам како може таква глупост да направат.
+1
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 21:00 ---
Од Катерина
Катерина Ивановска те трогна со глумата ? Рили? Мислам, сваќам дека си патриот ама... Рили?

+1
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 21:00 ---

Катерина Ивановска те трогна со глумата ? Рили? Мислам, сваќам дека си патриот ама... Рили?
Катерина не ја спомнав поради глумата,далеку од тоа дека ме трогнала глумата на Катерина,туку убавината и елегантноста на македонското девојче:)

Не е Катерина туку Катарина ;)
Цицки си се цицки. Не познаваат грамар нацис, религии, националност и глума. :D Така, најдобрата сцена во филмот беше кога Катаринка излезе од Охридско езеро. (после тоа заклучете вие какви лековити својства има нашево езеро оридско :D)

Цицки си се цицки. Не познаваат грамар нацис, религии, националност и глума. :D Така, најдобрата сцена во филмот беше кога Катаринка излезе од Охридско езеро. (после тоа заклучете вие какви лековити својства има нашево езеро оридско :D)
Кој дел од насловот на темава не е јасен? :)

БЕЗ СПОЈЛЕРИ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom