Treto oko mk

• Креатор на темата Креатор на темата Nydze
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo dali nekoj ja poznava Nada koja zivee na ul.Mitropolit Gologanov vo Skopje vednas sproti restoran Vodeneca . Koj bil ako moze da spodeli iskustvo zenata gleda na slika ako ides za nekogo a ako ides za sebe ne treba nisto
Odgovori samo na temava a ne i nadvor od neq.
Bi zamolila bez glupavi komentari

Не верувај во такви работи. Оди во црква помоли се, запали свеќа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ne0
У секој случај да знаеш дека ако ти понуди да те излечи со пикање предмети во отвори од телото - да прифатиш. Само така се истеруе правилно црна магија.
Батали ги овие негативниве на форумов!

Супер, гледаш во последно време си имаш добри симтоми и причина да си посетеш психијатар.
Ме изнасмеа у пичку матер, колку си хумористичен. Дај уште некоја фора пушти за четврто и петто око.

Туку остај заебанции. Дај објасни, дали добиваш ерекција и се осеќаш попаметен (иако не толку, колку што си шеговит), кога исмеваш луѓе пошто се неинформирани и/или имаат фалични верувања?

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Ne0
@Nydze само Милан Тарот може да те оправи.

Имаше пред некоја година мислам во Косово, некој гатач му се „всели“ дома на некое семејство, му рекол мора со секс да се истерат злите духови, неколку месеци му седел дома му јадел му пиел ги ебавал и жената и мажот и децата, не пребирал. После го пријавиле в полиција ама касно било :) Ќе пробам да ја најдам статијата... можда кромид вест беше, ама знам дека се прснав од смеење тогаш.

Дај објасни, дали добиваш ерекција и се осеќаш попаметен (иако не толку, колку што си шеговит), кога исмеваш луѓе пошто се неинформирани и/или имаат фалични верувања?
wdUU3V9.gif

Прашај некој видовити гатач ќе ти каже. Можеби имам и црна магија во мене

wdUU3V9.gif

Прашај некој видовити гатач ќе ти каже. Можеби имам и црна магија во мене
Треба да си стварно елементарно приглуп, за од тоа што го пишав - да го заклучиш тоа што си го заклучил.

Ваљда си слаб малце со разбирање работи, а? Не се мачи со Саут Парк, тешка ти е. Глеј нешто полесно, ко Телетабиси.

@Vori SEKOJA CEST ZA TEBE
A ZA DRUGITE SEKOJ GO DAVA ONA SYO GO POSEDUVA

Mene Ivan Iscelitel mi pomogna ....i od togas @MIKI1 prekina da mi replicira!

Ivan Iscelitel
Phone: +389 70 693 725
Homeopath in Mlado Nagoricane, Macedonia (FYROM)
Address: Mlado Nagorichane, Macedonia (FYROM)
Hours: Open · Closes 7PM

Треба да си стварно елементарно приглуп, за од тоа што го пишав - да го заклучиш тоа што си го заклучил.

Ваљда си слаб малце со разбирање работи, а? Не се мачи со Саут Парк, тешка ти е. Глеј нешто полесно, ко Телетабиси.
Фала ти за забелешката, ќе одам кај Иван Исцелител да дознаам на магија што си заклучил
0fd12045ff0b15f6a749b39a92e8578f.gif

Mene Ivan Iscelitel mi pomogna ....i od togas @MIKI1 prekina da mi replicira!

Суб,

репликите упатени до тебе се ем под секоја човекова чест, ем упатени до (биииип!....).

Дупло голо, мислим...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom