Трети личности од страна

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Слична е темата,ваму можете да продолжите со дискусија.
Повелеле...

Mislam deka takvi idioti ima vo sekoja vrska, samo zavisi kolku se silni partnerite. Gi ignoriram ednostavno i sami se povlekuvaat:smir:

M@wEcK0 напиша:
Не сум сугурна дека има ваква тема,ама мислам дека нема,а ако има фил фри да ја пратите во канта.
Значи вака,што кога пријателите на вашиот партнер/партенрка не ве сакаат баш и не им е баш мило шти вие двајца сте на седмо небо?
Кога единствено нешто што прават е мрчење и залење и јадење бурек за вашата врска.

Не памтам да сум имала вакви проблеми...но, има решение за се:)
Има во Охрид една бурекџилница ептен по мера за такви. Нема шанси да јадеш бурек без жици, тапи од шишиња, по некоја мува и слични предмети:pos:... културно ќе ги угостам, па се надевам дека тоа ќе им биде последно јадење таков специјалитет на моја сметка :kafe:

Никогаш немам проблем со трети лица... секогаш сам си ја уништувам врската. Не сакам да малтретирам некој друг, па си ја завршувам заебаната работа сам... :lud:

тоа се случува, за жал многу често. Јас лично немам проблеми со тоа, едноставно не ги слушам, ама мојата партнерка нон-стоп се нервира за тоа, кој што рекол и зошто рекол и се нарушува хармонијата во врската, ама тоа е, се трудам да и објаснам ама не сака да слуша

Само ради тие сакати трети личности од страна ми заврши една прекрасна врска :nesum:

Никој не ми влијае на врската, а нема ни да влијае, тоа сум само јас и мојот партнер се д руго се муабети кои не заслужуваат бреме за разговор.

Врската треба да биде меѓу двајца коишто ги занемаруваат сите критики и јадење бурек од страна...и најважно од се е довербата,да не се осеќаш како да се гушиш во врската

Секогаш постои некоја трета личност која сака да се вмеша и да расипува врски од било која причина.
Секако дека ако врската е цврста и ако владее љубовта нема да може ништо да ја уништи. Што у ку*ац се мешаат во туги врски?
Ми се имаат појавено ваквите особи и најтрагично е тоа што за двете различни врски се работи за истата трета особа:nerv: Што и е фимот на таа незнам.

Е значи колку многу мразам луѓе што се мешаат во една врска, значи тоа е чудо невидено.:nerv:
Не знам што гледаат сатисфакција толку луѓето во тоа да расипат врска на некои луѓе кои се сакаат.
Или пак се премногу фрустрирани и љубоморни, оти не можат они да го имаат тоа (што не е точно, бидејќи за секој човек има некој, па без разлика каков е тој човек), ама едноставно бидејќи во моментот се мизерни или љубоморни, завидни или не знам ти што, со сите сили пробуваат да уништат една врска.

Во една врска мора да има доверба. И треба само двајцата партнери да си ја гледаат врската и да уживаат и да не се замараат со малограѓански работи и да слушаат трети личности.
Колку само прекрасни врски се расипувале затоа што на некој му прднало дека не треба тие двајца да се заедно, а некогаш сплетките се поголеми и ако постојано се случуваат, едноставно притисокот е преголем и довербата се крши.
Но, за среќа има многу парови кои го докажуваат спротивното т.е дека може да им се спротистават на злобните јазици и уште повеќе да ја зацврстат љубовта.

Како лично искуство, па да, го имав на некој начин искусено тоа. Имав врска со еден кој беше другар на моја тогашна другарка. Јас се скарав со другарката и после тоа дознав дека она зборела некои работи за мене и се сомневам дека и на него му го наполнила мозокот. Така барем јас дознав. Ама добро, искрено па и услуга ми направи.

treti lica vo vrska ma bas bez vrska neka si ja brkaat rabotata osven edna osoba koja ne bi me izlazala a toa e sestra mi taka da za drugie od edno use vleguva od drugo izleguva

мене во врската никој не ми влијае бидејќи јас и мојот дечко никогаш не се замараме со трети личности.За мене тие личности исто како и да нне постојат.Јас мислам дека тие немаат ништо интересно во нивниот зивот,дека зивотот име катастрофа и затоа се мешаат бидејки тие не се среќни па сакаат и на другите да им го уништат животот.Ама кај мене тоа не им успева.Јас не им обрнувам внимание.

Темава е за љубоморни, злобни личности кои ќе се обидат на секој можен начин да и наштетат на врската. Метата ја наоѓаат секогаш според нивниот суд дали врската е лабилна или стабилна. Ако види дека ништо не може да им расипе добар однос, тогаш не ни се обидуваат да влијаат на тоа "забрането" за нив поле. Таквите луѓе многу добро знаат да оценат кај е дупката, кај не чини и да мавнат токму таму. Тоа е според мене незрело, го прават личности кои немаат што попаметно да прават па се замараат со туѓите животи, незадоволни личности пред се од себе си, а потоа и од оние кои се околу нив. Алапачи има колку сакаш, не мора тоа да е некоја личност која ти е блиска, може да е некој кој има навика да си вади муабети како хоби. Таквите луѓе имаат способност да ти го завртат паметот, смислено да ти направат да се замислиш, да почнеш расправии, грубо кажано како "магија" да фрлаат на личноста. Некои поуспешно ја кријат злобата, а некои се проѕирни.
Се сложувам со сите, убаво си кажавте дека на една врска која внатре е доволно цврста не може ниедна надворешна сила да и влијае па колку и да е силна.

баш така!познавам неколку личности што се во моја околина (заедно у4име)и постојано се трудат да уништат некој или некоја врска.Мене пробаа незнам колку пати али не им успеа.Две години не зборев со нив и сега сум онака само на едно здраво.Бидејќи ако со тие личности си повеќе од тоа ќе те уништат. И постојано се прашувам каква им е совеста?како можат мирно да живеат кога уништиле толку врски и личности.

Ne se zanimavam so nekoj od strana,ama da se razbereme sekoj bi se posumjal u nesto sto nekoj go tvrdi i sekako proveruvam...no vo sekoj slucaj imam 98% doverba vo partnerot...tie 2 % mozat da bidat sumljivi...

Секогаш имало трети личности од страна што немаат што да прават и се занимаваат со туѓи врски.Јас лично ги игнорирам и не се замарам со нив зошто знам дека нема никаков аир од нивните искоментирани или направени работи.Дали тоа би влијаело на врската зависи од тоа колку е таа сериозна и дали на партнерите им е битно тоа што се збори за нив.Но замарањето со што кој збори за врската никогаш не искачало на добро.Така што помалку се замараат и ги слушаат другите толку поубава врска:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom