Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си еден од ретките. Најчесто кога во една врска двајцата ќе дозволат да се замеша некој трет од страна ништо не останува од таа врска. За момент ја нема довербата.. им се дозволува на некои безвредни суштества да уништат врска полна со љубов. Колку мразам такви луѓе - се мешаат онаму каде што најмалку треба.:icon_mad:eYeCaNdY напиша:Нема пар особено добар кој е без љубоморни особи од страна. Тоа е најсекојдневно нешто и ми се случило и мене но љубовта победила на крај:je:
Во ред, до некаде можам да се сложам со тебе за ова. Нормално е дека ќе разговараш со партнерот (доколку тој сака да зборува), ќе се обидуваш да дојдеш до вистината, ќе се надеваш дека тој ќе ти ја каже. Најлесно е да ти рече: „Доста за тоа, не се замарај што зборуваат другите, треба да ми веруваш мене.“ Точно дека во врската ако нема доверба меѓу двајцата, врската не може да се нарече врска.Devilish Angel напиша:Точно така Форчн, но затоа сето тоа што ке ни го кажат блиските или било кој друг треба да си го прашаме партнерот дали и колку има вистина во тоа нели? Само така ќе дојдеме до вистината било да е болна или не.
FortunE напиша:Во ред, до некаде можам да се сложам со тебе за ова. Нормално е дека ќе разговараш со партнерот (доколку тој сака да зборува), ќе се обидуваш да дојдеш до вистината, ќе се надеваш дека тој ќе ти ја каже. Најлесно е да ти рече: „Доста за тоа, не се замарај што зборуваат другите, треба да ми веруваш мене.“ Точно дека во врската ако нема доверба меѓу двајцата, врската не може да се нарече врска.
Но, од друга страна, ако е вистина она кое ти го кажал некој друг, партнерот претпоставувам дека нема да ти го признае тоа, најверојатно зошто би се плашел да не те изгуби ако те сака. Можеби се работи за негова грешка (без разлика за што се работи), но најголема грешка би му била што сам не ти го кажал тоа, дошло време да дознаеш од други. Тука постои и друга можност - да признае дека згрешил, дека е вистина она кое се зборувало, па после на тебе би останало дали ти ќе простиш или не. А може и да не ти признае, да веруваш во она кое ти го кажува, а всушност да е вистина тоа што ти го кажала таа блиска личност од страна.
Како и да е, вистината може да се дознае, а постои веројатност и да не се дознае.
divine напиша:Трети личности ... па да, ги има секогаш. Не верувам обично во све што ќе слушнам, но секако се појавува сомнеж во мене доколку довербата во партнерот не ми е на завидно ниво. Значи, ако кажува третата личност нешто во што јас сум се сомневала малку, секако ќе ја направам големата додека не дознаам дали е така или не. Продолжението на врската зависи од резултатот на проверката.
Е сега ... ретко кому верувам бескрајно, а на таквите поединци не се ни трудам да ги испитувам или слично ... евентуално ќе прашам и ќе поверувам во све што ќе ми каже, па ќе се свртам накај третата личност да ја обработам![]()
Значи ја и љубената иаме ептен стабилна „конекција“ со оглед на тоа што 80 % од нејзините другарки беа против мене и и љубомореа на неа и гледаа по секоја цена да раскинеме ама тоа не се случиRealGirL напиша:Абе луѓе да ги нема нив нема да биде интересно!Секогаш има такви што повеќе од вас мислат на врската,немаат свој живот јебига,мора нечиј да живеат!
Ти ја тестираат врската,ако успеат да те отргнат од човекот што го сакаш значи не сте биле еден за друг ако поминете и преку нив тие само ви ја зацврстиле врската!