Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Палестинците не знам зошто неколку членови од форумов ги бранат, од сегде се избркани Палестинците на истокот оти каде и да заминат, прават немири. Во Јордан пробаа кралот да го отфрлат, Либан ја претворија од една од најпристижните дестинации во Истокот во ѓубре, Египет пробаа претседателот да го отфрлат, и од таму ги избркаа.
Да ви дојдат во Европа, жените и ќерките ќе ви ги силуваат по улици и ќе напаѓаат рандом Христијани и ќе сакаат да ви воведат Шеријат/Џихад. И Евреите не се ич за мирисање, ама од двете зла, помалото.
Abe fakt e deka islamot gi utepa site zemji na Bliskiot Istok i gi napravi duvla, ama pa da kazes za Irancite, narod koj dal tolku matematicari porano i denes, so takva bogata istorija i kultura i brojni civilizaciski pridonesi deka se gupci treba navistina samo od inaet da zboris ili da si napikan vo nekoj cionisticki supak. Svetot denes mnogu poveke strada od Arapite i nivnite braka Evrei, nesporedlivo poveke otkolku od Irancite.
Ako uspee nekoj da im napravi revolucija i da gi otrflat kebapite od vlast ke mu napravi najgolema usluga na Iran i iranskiot narod, ama najubavo bi bilo samite Iranci toa da go resat. Najgolem hendikep na Iran e sto se islamska serijatska drzava, a i kako takvi ne im odi loso.Иранците што дале математичари се одамна избркани од Иран и се доста респектабилна група на народ надвор. Имав прилика во Лондон да запознаам пар такви. Ама они го сакаат лавот на знамето, а не шиптаpиве што им се на власт. Така да, ова кебапиве што се останати, ќе преживее светот и без нив.
Ako uspee nekoj da im napravi revolucija i da gi otrflat kebapite od vlast ke mu napravi najgolema usluga na Iran i iranskiot narod, ama najubavo bi bilo samite Iranci toa da go resat. Najgolem hendikep na Iran e sto se islamska serijatska drzava, a i kako takvi ne im odi loso.
Колапс ќе им се деси на Швабиве ако продужат вакви работи да дозволуваат , они само со раширени раце нека ги примаат сите и на крај у раце ќе им се најде ни помалку ни повеќе него сечен патлак.
Прослава во Берлин. Не ми е јасно зошто се воопшто во Германија.
Прослава во Берлин. Не ми е јасно зошто се воопшто во Германија.