Да ти скратам инкаминг елаборат од 100 твита на Лорд Бебо, пошто ги мразат американците, а американците ни го сменија името.Палестинците не знам зошто неколку членови од форумов ги бранат, од сегде се избркани Палестинците на истокот оти каде и да заминат, прават немири. Во Јордан пробаа кралот да го отфрлат, Либан ја претворија од една од најпристижните дестинации во Истокот во ѓубре, Египет пробаа претседателот да го отфрлат, и од таму ги избркаа.
Да ви дојдат во Европа, жените и ќерките ќе ви ги силуваат по улици и ќе напаѓаат рандом Христијани и ќе сакаат да ви воведат Шеријат/Џихад. И Евреите не се ич за мирисање, ама од двете зла, помалото.
Иранците што дале математичари се одамна избркани од Иран и се доста респектабилна група на народ надвор. Имав прилика во Лондон да запознаам пар такви. Ама они го сакаат лавот на знамето, а не шиптаpиве што им се на власт. Така да, ова кебапиве што се останати, ќе преживее светот и без нив.Abe fakt e deka islamot gi utepa site zemji na Bliskiot Istok i gi napravi duvla, ama pa da kazes za Irancite, narod koj dal tolku matematicari porano i denes, so takva bogata istorija i kultura i brojni civilizaciski pridonesi deka se gupci treba navistina samo od inaet da zboris ili da si napikan vo nekoj cionisticki supak. Svetot denes mnogu poveke strada od Arapite i nivnite braka Evrei, nesporedlivo poveke otkolku od Irancite.
Ako uspee nekoj da im napravi revolucija i da gi otrflat kebapite od vlast ke mu napravi najgolema usluga na Iran i iranskiot narod, ama najubavo bi bilo samite Iranci toa da go resat. Najgolem hendikep na Iran e sto se islamska serijatska drzava, a i kako takvi ne im odi loso.Иранците што дале математичари се одамна избркани од Иран и се доста респектабилна група на народ надвор. Имав прилика во Лондон да запознаам пар такви. Ама они го сакаат лавот на знамето, а не шиптаpиве што им се на власт. Така да, ова кебапиве што се останати, ќе преживее светот и без нив.
pa ako se sokrile 10miliona a inaku se 9m narod koj im gi obranil ovaa raketive, deca si odat normalno si snimaat ako voopsto bea raketi ova, mislis galaktika igras
Не глеам како тоа би се десило. Ни па да има некоја воља за тоа.Ako uspee nekoj da im napravi revolucija i da gi otrflat kebapite od vlast ke mu napravi najgolema usluga na Iran i iranskiot narod, ama najubavo bi bilo samite Iranci toa da go resat. Najgolem hendikep na Iran e sto se islamska serijatska drzava, a i kako takvi ne im odi loso.
Колапс ќе им се деси на Швабиве ако продужат вакви работи да дозволуваат , они само со раширени раце нека ги примаат сите и на крај у раце ќе им се најде ни помалку ни повеќе него сечен патлак.
Прослава во Берлин. Не ми е јасно зошто се воопшто во Германија.
Допрва ќе ги има и во Берлин, и во Париз и секаде низ Европа ако продолжат Израел со тероризирањето на соседите
Прослава во Берлин. Не ми е јасно зошто се воопшто во Германија.