Трета Израелско - Либанска војна.

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.527
Поени од реакции
2.622
На која страна е господинот Ванлок во оваа војна?

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.272
Поени од реакции
6.179
Палестинците не знам зошто неколку членови од форумов ги бранат, од сегде се избркани Палестинците на истокот оти каде и да заминат, прават немири. Во Јордан пробаа кралот да го отфрлат, Либан ја претворија од една од најпристижните дестинации во Истокот во ѓубре, Египет пробаа претседателот да го отфрлат, и од таму ги избркаа.

Да ви дојдат во Европа, жените и ќерките ќе ви ги силуваат по улици и ќе напаѓаат рандом Христијани и ќе сакаат да ви воведат Шеријат/Џихад. И Евреите не се ич за мирисање, ама од двете зла, помалото.
Да ти скратам инкаминг елаборат од 100 твита на Лорд Бебо, пошто ги мразат американците, а американците ни го сменија името.

Јак Бајденот, откако ги потепаа со 200 ракети, да помогнела војската. Се надевам евреите попаметни од украинците ќе искочат и стварно се спремно сами да ја истераат работата. Ако се надаат на америте, го ебаа ежот ко украинците.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.427
Поени од реакции
17.752
Abe fakt e deka islamot gi utepa site zemji na Bliskiot Istok i gi napravi duvla, ama pa da kazes za Irancite, narod koj dal tolku matematicari porano i denes, so takva bogata istorija i kultura i brojni civilizaciski pridonesi deka se gupci treba navistina samo od inaet da zboris ili da si napikan vo nekoj cionisticki supak. Svetot denes mnogu poveke strada od Arapite i nivnite braka Evrei, nesporedlivo poveke otkolku od Irancite.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.614
Поени од реакции
42.139
Не ми се чека за одговорот на Израел, ќе си легнам јас. Ако има нешто сабајле со кафенце ќе пролистам.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.272
Поени од реакции
6.179
Abe fakt e deka islamot gi utepa site zemji na Bliskiot Istok i gi napravi duvla, ama pa da kazes za Irancite, narod koj dal tolku matematicari porano i denes, so takva bogata istorija i kultura i brojni civilizaciski pridonesi deka se gupci treba navistina samo od inaet da zboris ili da si napikan vo nekoj cionisticki supak. Svetot denes mnogu poveke strada od Arapite i nivnite braka Evrei, nesporedlivo poveke otkolku od Irancite.
Иранците што дале математичари се одамна избркани од Иран и се доста респектабилна група на народ надвор. Имав прилика во Лондон да запознаам пар такви. Ама они го сакаат лавот на знамето, а не шиптаpиве што им се на власт. Така да, ова кебапиве што се останати, ќе преживее светот и без нив.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.427
Поени од реакции
17.752
Иранците што дале математичари се одамна избркани од Иран и се доста респектабилна група на народ надвор. Имав прилика во Лондон да запознаам пар такви. Ама они го сакаат лавот на знамето, а не шиптаpиве што им се на власт. Така да, ова кебапиве што се останати, ќе преживее светот и без нив.
Ako uspee nekoj da im napravi revolucija i da gi otrflat kebapite od vlast ke mu napravi najgolema usluga na Iran i iranskiot narod, ama najubavo bi bilo samite Iranci toa da go resat. Najgolem hendikep na Iran e sto se islamska serijatska drzava, a i kako takvi ne im odi loso.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.441
Поени од реакции
18.423
Израел: IDF announced that it will respond to the Iranian missile attack tonight, and the result will be "seen by the entire Middle East".

Иран: General Kousari, Commander of the Army: Our missile and drone launchers are now loaded and we are waiting for the Zionist regime to make a mistake so that we can take more decisive action against it this time.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
937
Поени од реакции
1.480
Факт е дека Исламот му еба матер на цел свет , како што еба левата или народно кажано "ѓаволска" политика што ја тера Западот.

Ова Еврејско - Исламскава војна у моментов може само да значи , нов бран на мигранти и ништо друго.

Веќе видено , пробано и сега само репете маваат.

Тоа е целта на све ова , да ни ебат матер во Европа и да го угушат последниот бастион на Христијанството.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.850
Поени од реакции
12.940

Прослава во Берлин. Не ми е јасно зошто се воопшто во Германија.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.272
Поени од реакции
6.179
Ako uspee nekoj da im napravi revolucija i da gi otrflat kebapite od vlast ke mu napravi najgolema usluga na Iran i iranskiot narod, ama najubavo bi bilo samite Iranci toa da go resat. Najgolem hendikep na Iran e sto se islamska serijatska drzava, a i kako takvi ne im odi loso.
Не глеам како тоа би се десило. Ни па да има некоја воља за тоа.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
937
Поени од реакции
1.480

Колапс ќе им се деси на Швабиве ако продужат вакви работи да дозволуваат , они само со раширени раце нека ги примаат сите и на крај у раце ќе им се најде ни помалку ни повеќе него сечен патлак.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.520
Поени од реакции
3.658

Допрва ќе ги има и во Берлин, и во Париз и секаде низ Европа ако продолжат Израел со тероризирањето на соседите

Инаку мора да се признае прецизноста на Иранците, погодени авио бази, платформи речиси и да нема напади врз цивилни објекти

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.823
Поени од реакции
36.858
Мислам дека ќе имаат жесток одговор на ова Израелците. Масивен напад со многу ракети што ги погодија и бази и населени центри. Моја претпоставка, нема да помине ова со ради реда ракетирање.

Kajgana Shop

На врв Bottom