Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво.
Имам 19 години и пред околу 2 месеца почна да ми треперат капаците на очите...
Пред 2 недели почнаа и раците да ми треперат...
Инаку сум студент и пушам цигари...
Ако може некој да ми помогне ако имал сличен проблем...Фала
Pijam b-komplex veke 3 dena...a diopter si proveriv pred 3-4 meseca i nemam problemi so vidotпиј Б комплекс и провери диоптер. поздрав
Па пред 2 недели полагав и учев кафиња и такви ствари во големо количество и си мислам дека од тогаш ми почна треперењето...А инаку не сум ослабнат...
А за капациве уште пред 2 месеца ми почнаа
Истово... , да не најде некој лек или нешто што ти помогна или ?Мене цел живот ми се тресат рацете. Нема шанси да кога носам кафе или некој друг пијалок да не истурам од него од што ми се тресат рацете. Поради ова не можам да работам во кафичи. Бев пред 5-6 на доктор за ова ама тие ми дадоа само некои витамини да пијам. Ги пиев едно време ама видов дека нема никаков аир и прекинав.
НеИстово... , да не најде некој лек или нешто што ти помогна или ?
абе истото..., сам не приметувам ама почнав да работам во кафеана кај татко ми и некои од гостиве ме приметуваат, мн грда работа...Не
Само престанав да мислам на тоа и не му се замарам. Сам да приметам дека ми се тресат раце нема да приметам ама други одма ќе ме приметат.
проверете си тироидата под итно!