Треперење на рацeте

• Креатор на темата Креатор на темата Trajche2
  • Време на започнување Време на започнување
Треперење е од замор.
Замор стрест кафе цигари и лоша исхрана = треперење.
Пази се малце, не е факултетот најприоритетен.

Ednas go imav ova 3 meseca

Nedovolno spienje i ocen zamor...Daj mu na okoto da se odmori...
Za racete neam pojma. Valjda i toa psiho-fizicka istostenost.

Истото ми се дешава и мене...Ќе пробам да одмарам повеќе

Здраво.
Имам 19 години и пред околу 2 месеца почна да ми треперат капаците на очите...
Пред 2 недели почнаа и раците да ми треперат...
Инаку сум студент и пушам цигари...
Ако може некој да ми помогне ако имал сличен проблем...Фала

Исфрли вишокот на енергија. Сум го имал истиот проблем.

Многу мислиш, многу се зaмaрaш, aнaлизирaш.. Од стресови е.. Ке помине, сaмо позитивно и пушти го мозочето нa лaдење.

пиј Б комплекс и провери диоптер. поздрав

Па пред 2 недели полагав и учев кафиња и такви ствари во големо количество и си мислам дека од тогаш ми почна треперењето...А инаку не сум ослабнат...
А за капациве уште пред 2 месеца ми почнаа

Штом е така прекини сега тоа кафето а по подолг период ако ептен сакаш да пиеш - пиј, ама со мерка.
Во секој случај појди на доктор за професионално мислење и совет.

Мене цел живот ми се тресат рацете. Нема шанси да кога носам кафе или некој друг пијалок да не истурам од него од што ми се тресат рацете. Поради ова не можам да работам во кафичи. Бев пред 5-6 на доктор за ова ама тие ми дадоа само некои витамини да пијам. Ги пиев едно време ама видов дека нема никаков аир и прекинав :).

Мене цел живот ми се тресат рацете. Нема шанси да кога носам кафе или некој друг пијалок да не истурам од него од што ми се тресат рацете. Поради ова не можам да работам во кафичи. Бев пред 5-6 на доктор за ова ама тие ми дадоа само некои витамини да пијам. Ги пиев едно време ама видов дека нема никаков аир и прекинав :).
Истово... , да не најде некој лек или нешто што ти помогна или ?

Истово... , да не најде некој лек или нешто што ти помогна или ?
Не :)
Само престанав да мислам на тоа и не му се замарам. Сам да приметам дека ми се тресат раце нема да приметам ама други одма ќе ме приметат.

и мене ми треперат рацете кога сум нервозен и кога ме пука трема. најмногу мразам кога треба некаде да се потпишам или нешто да подадам, а рацеве не можам да ги контролирам :tapp: грда работа е ова

Не :)
Само престанав да мислам на тоа и не му се замарам. Сам да приметам дека ми се тресат раце нема да приметам ама други одма ќе ме приметат.
абе истото..., сам не приметувам ама почнав да работам во кафеана кај татко ми и некои од гостиве ме приметуваат, мн грда работа...

проверете си тироидата под итно!

Баајги е топло надвор за да ептен итно одат. Може линк да добијам за оваа информација, тироида и треперење на раце?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom