Тренинг во домашни услови!

за дечкото што напиша дека му била голема раката и имал грб....Ке ме извиниш али ти немаш ништто единствен што имаш е low body fat и затоа имаш некоја дефиниција,информирај се на интернет и ке видиш грб,и бицепс што ти се вика. Без оправдувања дека си 16 ја сум 1година помал и имам повеќе од тебе,а има деца гром... така да...
--- надополнето: 16 јули 2012 во 19:45 ---

e odkaj gi najde 50kg za 500den mozi da kazes?
ke si kupi cement edna vreka i ponekoja konzerva i taka mu e naeftino :D

за дечкото што напиша дека му била голема раката и имал грб....Ке ме извиниш али ти немаш ништто единствен што имаш е low body fat и затоа имаш некоја дефиниција,информирај се на интернет и ке видиш грб,и бицепс што ти се вика. Без оправдувања дека си 16 ја сум 1година помал и имам повеќе од тебе,а има деца гром... така да...
--- надополнето: 16 јули 2012 во 19:45 ---

Колку кг си и висина? Ако може некоја слика да стајш
И да тоа што викаш имам малце bodyfat али тука мислам дека не сум ги стегнал убаво рацете а иначе не ми е салеста раката, голема ми е мускул добар имам на неа може да имам многу малце сало
--- надополнето: 17 јули 2012 во 01:25 ---
Широк ми е грбот на мене имам мускул али не сум издефиниран добро а не ни планирам за ова лето да се дефинирам, да стаам на мене до другото лето едно 6-7кг и после ке се исчистам убаво
DSC00791.JPG

DSC00800.JPG
ТУКА НЕ СУМ ИЧ СТЕГНАТ

Некоја вежба за исправување на грб? Деновиве почнав со вратило, можам да се кренам 7-8 пати ама онака класично не со шипката зад глава. Ќе ми помогне ова?

Почнав да вежбам дома сега.. теретана не ми прави мерак.. Секој тренинг ми е ваков..
1 ден
6 серии pull ups
6 серии chin ups
Стомачни
2ден.
6 серии склекови x25
3 Diamond push ups
Чучњеви

3.ден одмор

Repeat :D
Сите вежби ги почнав од ново.. од доле до горе full range of motion :D Без крадење,клацкање,кривење.. Подобро помалку али правилно..

Си отворив документ и го запишувам секое вежбање.. целта ми е +1 повторување да додадам само на 1на вежба секој тренинг.

сакам да правам 12x12 pull ups , 12x12 chin ups
склекови добро би било ако можам да стигнам до кај 60,70 во една серија..

The sky is the limit : )

Некоја вежба за исправување на грб? Деновиве почнав со вратило, можам да се кренам 7-8 пати ама онака класично не со шипката зад глава. Ќе ми помогне ова?
за исправување грб виси на вратило,вежбај мост и глеј исравај се почесто ако забележиш дека си искривен,а најефективно ти е и да си купиш ластик за исправање јас користев едно време не дека ми требаше онака додека седам на пс и при вежбање некад ама доста е ефективен башка ти дава цврстина на телото и постабилно движење вреди да се купи само незнам каде има распрашај се

Кај можам да најдам вратило што се фиксира во отвор за врата?
--- надополнето: 3 декември 2012 во 22:52 ---
Кај можам да најдам вратило што се фиксира во отвор за врата?

Секој ден правам стомачни и склекови.
Само во среда што одам еднаш теретана во рок од 45-90 минути и ги правам сите можни вежби за горниот дел од телото.
Во домашни услови правам стомачни 3 серии од по 50.
Склекови правам четири до пет серии од по 15-20 склека.
Пред 2-3 години спортував,односно играв фудбал,имам добро градено атлетско тело.
Планирам да ја земам справава...
602398_10151146635843309_1849156050_n.jpg

И то е то..

Посетето го каналов на Youtube: http://www.youtube.com/user/BeFit/
И побарајте, има прекрасна програма "30 days Abs" целосен водич + видео туторијали на сите вежби, одлични за по дома... Креирана од вистински професионалци...

Treningot vo domasni uslovi e najdobar zatoa sto ne gledas na saat koga da zavrsis so treningot tuku poleka si gji mezis vezbite so tempo sto ti odgovara i kilazata normalno koga vezbas so svoja tezina e daleku poefikasno i vezbas povekje muskulni grupi.
A za finansiskata strana da ne zboram. Mnogu pari imam dadeno vo teretana a i za prevoz do teretana i nisto nema care od toa. Eve do den denes go imam total gym- ot i uste drzi cena. Sepak neli treba da se misli na site aspekti od sportuvanjeto a toa vazi i na finansiite :)

Pozdrav

Treningot vo domasni uslovi e najdobar zatoa sto ne gledas na saat koga da zavrsis so treningot tuku poleka si gji mezis vezbite so tempo sto ti odgovara i kilazata normalno koga vezbas so svoja tezina e daleku poefikasno i vezbas povekje muskulni grupi.
A za finansiskata strana da ne zboram. Mnogu pari imam dadeno vo teretana a i za prevoz do teretana i nisto nema care od toa. Eve do den denes go imam total gym- ot i uste drzi cena. Sepak neli treba da se misli na site aspekti od sportuvanjeto a toa vazi i na finansiite :)

Pozdrav
Во која теретана имаш ограничено време за кое треба да си го завршиш тренингот? Неможат да се споредат резултатите што ги дава тренинг во теретана и тренинг дома. Да беше така сите ќе се спремаа по дома немаше ни да постојат теретани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom