Тренинг во домашни услови!

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
за дечкото што напиша дека му била голема раката и имал грб....Ке ме извиниш али ти немаш ништто единствен што имаш е low body fat и затоа имаш некоја дефиниција,информирај се на интернет и ке видиш грб,и бицепс што ти се вика. Без оправдувања дека си 16 ја сум 1година помал и имам повеќе од тебе,а има деца гром... така да...
--- надополнето: 16 јули 2012 во 19:45 ---

e odkaj gi najde 50kg za 500den mozi da kazes?
ke si kupi cement edna vreka i ponekoja konzerva i taka mu e naeftino :D

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
за дечкото што напиша дека му била голема раката и имал грб....Ке ме извиниш али ти немаш ништто единствен што имаш е low body fat и затоа имаш некоја дефиниција,информирај се на интернет и ке видиш грб,и бицепс што ти се вика. Без оправдувања дека си 16 ја сум 1година помал и имам повеќе од тебе,а има деца гром... така да...
--- надополнето: 16 јули 2012 во 19:45 ---
Колку кг си и висина? Ако може некоја слика да стајш
И да тоа што викаш имам малце bodyfat али тука мислам дека не сум ги стегнал убаво рацете а иначе не ми е салеста раката, голема ми е мускул добар имам на неа може да имам многу малце сало
--- надополнето: 17 јули 2012 во 01:25 ---
Широк ми е грбот на мене имам мускул али не сум издефиниран добро а не ни планирам за ова лето да се дефинирам, да стаам на мене до другото лето едно 6-7кг и после ке се исчистам убаво
DSC00791.JPG

DSC00800.JPG
ТУКА НЕ СУМ ИЧ СТЕГНАТ

K

kalimer0

Гостин
Некоја вежба за исправување на грб? Деновиве почнав со вратило, можам да се кренам 7-8 пати ама онака класично не со шипката зад глава. Ќе ми помогне ова?

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Почнав да вежбам дома сега.. теретана не ми прави мерак.. Секој тренинг ми е ваков..
1 ден
6 серии pull ups
6 серии chin ups
Стомачни
2ден.
6 серии склекови x25
3 Diamond push ups
Чучњеви

3.ден одмор

Repeat :D
Сите вежби ги почнав од ново.. од доле до горе full range of motion :D Без крадење,клацкање,кривење.. Подобро помалку али правилно..

Си отворив документ и го запишувам секое вежбање.. целта ми е +1 повторување да додадам само на 1на вежба секој тренинг.

сакам да правам 12x12 pull ups , 12x12 chin ups
склекови добро би било ако можам да стигнам до кај 60,70 во една серија..

The sky is the limit : )

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Некоја вежба за исправување на грб? Деновиве почнав со вратило, можам да се кренам 7-8 пати ама онака класично не со шипката зад глава. Ќе ми помогне ова?
за исправување грб виси на вратило,вежбај мост и глеј исравај се почесто ако забележиш дека си искривен,а најефективно ти е и да си купиш ластик за исправање јас користев едно време не дека ми требаше онака додека седам на пс и при вежбање некад ама доста е ефективен башка ти дава цврстина на телото и постабилно движење вреди да се купи само незнам каде има распрашај се

Член од
24 ноември 2011
Мислења
206
Поени од реакции
116
Кај можам да најдам вратило што се фиксира во отвор за врата?
--- надополнето: 3 декември 2012 во 22:52 ---
Кај можам да најдам вратило што се фиксира во отвор за врата?

2

~2A

Гостин
Секој ден правам стомачни и склекови.
Само во среда што одам еднаш теретана во рок од 45-90 минути и ги правам сите можни вежби за горниот дел од телото.
Во домашни услови правам стомачни 3 серии од по 50.
Склекови правам четири до пет серии од по 15-20 склека.
Пред 2-3 години спортував,односно играв фудбал,имам добро градено атлетско тело.
Планирам да ја земам справава...

И то е то..

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
914
Поени од реакции
2.562
Посетето го каналов на Youtube: http://www.youtube.com/user/BeFit/
И побарајте, има прекрасна програма "30 days Abs" целосен водич + видео туторијали на сите вежби, одлични за по дома... Креирана од вистински професионалци...

Член од
19 јануари 2013
Мислења
59
Поени од реакции
9
Treningot vo domasni uslovi e najdobar zatoa sto ne gledas na saat koga da zavrsis so treningot tuku poleka si gji mezis vezbite so tempo sto ti odgovara i kilazata normalno koga vezbas so svoja tezina e daleku poefikasno i vezbas povekje muskulni grupi.
A za finansiskata strana da ne zboram. Mnogu pari imam dadeno vo teretana a i za prevoz do teretana i nisto nema care od toa. Eve do den denes go imam total gym- ot i uste drzi cena. Sepak neli treba da se misli na site aspekti od sportuvanjeto a toa vazi i na finansiite :)

Pozdrav

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Treningot vo domasni uslovi e najdobar zatoa sto ne gledas na saat koga da zavrsis so treningot tuku poleka si gji mezis vezbite so tempo sto ti odgovara i kilazata normalno koga vezbas so svoja tezina e daleku poefikasno i vezbas povekje muskulni grupi.
A za finansiskata strana da ne zboram. Mnogu pari imam dadeno vo teretana a i za prevoz do teretana i nisto nema care od toa. Eve do den denes go imam total gym- ot i uste drzi cena. Sepak neli treba da se misli na site aspekti od sportuvanjeto a toa vazi i na finansiite :)

Pozdrav
Во која теретана имаш ограничено време за кое треба да си го завршиш тренингот? Неможат да се споредат резултатите што ги дава тренинг во теретана и тренинг дома. Да беше така сите ќе се спремаа по дома немаше ни да постојат теретани.

Kajgana Shop

На врв Bottom