Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Од Ѓеро портали што можеш да очекуваш освен пропозициски настроени. Дудлачи на владава невидени! Мислам дека не треба воопшто да ги отварате.
Слободен Печат не е повеќе "Ѓеро портал".

Кога почна Героски да ги објавува тие "Кики-Фрики" колумните за вмешаност на власта во корупциско-рекетарскиот скандал поврзан со СЈО (случај Рекет) - го избркаа од Слободен Печат. Фирерчето од Муртино не трпело критика. Веќе видена практика на властва да заќутува и цензурира политички неистомисленици, критичари и луѓе кои претставуваат опасност по нивниот рејтинг и углед.

Слободен Печат е сè, само не слободен. Куртон-медиум во служба на власта, наменет за суптилна пропаганда и простор за владините измеќари како Ордановски, Грчев, Дерала, Ненад Јовановиќ, да пишуваат колумни со хвалоспеви за фирерот, да релативизираат и да ѝ го бришат газот на власта кога ќе излезе на виделина некој скандал или криминал.

Слободен Печат не е повеќе "Ѓеро портал".

Кога почна Героски да ги објавува тие "Кики-Фрики" колумните за вмешаност на власта во корупциско-рекетарскиот скандал поврзан со СЈО (случај Рекет) - го избркаа од Слободен Печат. Фирерчето од Муртино не трпело критика. Веќе видена практика на властва да заќутува и цензурира политички неистомисленици, критичари и луѓе кои претставуваат опасност по нивниот рејтинг и углед.

Слободен Печат е сè, само не слободен. Куртон-медиум во служба на власта, наменет за суптилна пропаганда и простор за владините измеќари како Ордановски, Грчев, Дерала, Ненад Јовановиќ, да пишуваат колумни со хвалоспеви за фирерот, да релативизираат и да ѝ го бришат газот на власта кога ќе излезе на виделина некој скандал или криминал.

Кај нас од 2008 може веќе нема слободен медиум. Цензурата на најјако е пуштена веќе со години наназад.
Околу Слободен Печат ми текнува кога искочи го земав неколку пати чисто да видам што е, пропаганда до максимум беше уште од сам старт.

да, океј ја сум едина будала што знае да фрли некад некој денар на весник.

Aктуелноста по медиумите за Бадник и за Василица кај кој политичар во неговото семејство се паднала паричката. Е убо де голема работа во секоја куќа кај некого мора да се падне паричката...И што треба сега за во секоја куќа да се објавува?

Следно што ќе објават „Паричката оваа година се падна и кај соседот на Заев“...

Абе е***е си мајката веќе со ова....да ме интересира, ќе одам ќе ги следам таму кај што пишуваат, на фејсбук или не знам каде. Што мора на инфо портал да пренесуваш?
Се глеа дека и двајцата немаат грам мозок, заедно....таа се напукала со ботокси, силикони, фарби, овој од астал не знае да стане, жива мера пола тон и као прават драми сеа.
Хк пу!

Абе е***е си мајката веќе со ова....да ме интересира, ќе одам ќе ги следам таму кај што пишуваат, на фејсбук или не знам каде. Што мора на инфо портал да пренесуваш?
Се глеа дека и двајцата немаат грам мозок, заедно....таа се напукала со ботокси, силикони, фарби, овој од астал не знае да стане, жива мера пола тон и као прават драми сеа.
Хк пу!

Жута штампа брат, џабе се замараш. Не се ни отвараат такви срања.

Жута штампа брат, џабе се замараш. Не се ни отвараат такви срања.
Отварам time.mk - агрегатор.

Ги има во: актуелно, Македонија, сцена...за карлеуша жал ми падна, ниеден ред за нејзиното меѓуножје на инстаграм денеска.

Отварам time.mk - агрегатор.

Ги има во: актуелно, Македонија, сцена...за карлеуша жал ми падна, ниеден ред за нејзиното меѓуножје на инстаграм денеска.

Да да јасно. Тиме.мк ги сумира сите вести и тие што се најчитани ги прикажува како први. Очигледно народов повеќе го интересира Боби и Агнеса него било што. Жалам што не може да се промени тоа.
За карлеуша и останатите балкан холивуд старс не сакам да коментирам.

Џабе дипломите кога наседнал на ботокс.
Најјако е дека глуми овој збунет и не знае што се случува, многу тешка била оваа Агнеса за да ја процениш, хахахахахаа.

Од вакви и слични трендови каде што власта се обидува на некој мизерен и трагикомичен начин да покаже демек законите важат за сите, ми се гади......сите знаеме за кого важат, за кого не.....типично мачкање очи кое пали само кај простата маса.
тетовско Горно Седларце......Според последниот попис на населението на Македонија од 2002 година, селото има 1.776 жители, од кои 1.773 Албанци и 3 останати.

Хк пу!

Лошо за децата што им се растура бракот ама стварно медиумиве се ужас. Телевиса презента напраја од оваа ситуација.

И тој бил толку години директор, моеш да замислиш како ги водел компаниите со овој памет.
Многу не е нормално што се ќе видиш... Директор во Телеком, АЕК, ИТ во Мепсо.... Народот ангажиран да помогне да се смират. На некого пожар се да му пеплоса нема толку епматија да видиш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom