Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.998
Страшилото што го имам у пченка е поубаво од неа. Оваа година не садиме ништо, страшилото е твое.Не знам за другите, ама јас би. Колку толку ќе и се разбистри главата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшилото што го имам у пченка е поубаво од неа. Оваа година не садиме ништо, страшилото е твое.Не знам за другите, ама јас би. Колку толку ќе и се разбистри главата.
Calm your tits, форум е, се најде увреден зш Канал 5 ја спрдале татаркана ебате.А ти го местиш газот меѓу два кура или како?
ДА, од авион се гледа. Но тоа не значи ако одреден член тука (свејер или било кој да е) му пречи истото и го посочи како недолично за еден медиум (ШТО Е И НЕДОЛИЧНО, особено за национален медиум) да дојде батето од Аналната ТВ и да му ги „отвара очите“.
Би им го отворил шупакот со некоја кашикара ама има кривична одговорност за тоа. Кретени.
Па уште изненаѓен и увреѓен се најде имбецилот.
Добро му вика Берик, КУР ми чуе мене за него, Генерал е обичен јузер на кајгана ама МЕДИУМ и тоа национален како Аналниот да си дозволи да прави еден вид нездрав хумор на тој начин... ГЛУПАВО и НЕСМАСНО во најмала рака.
Па уште Златев го спомнал бе.
Абре Златев за нив е доктор на науки - со оние кликбејт наслови се обидуваат да ловат по нет и уште се дрзнуваат по форуми да „отвараат очи“. Кој ГОМНАР, не ми се верува.
п.с. Да не ни навлегувам во тоа КОЈ впечаток остава во општиот хаос кој се дешава меѓу нас и Бугарите.
Настрана нашата неспособна влада ама како национален медиум треба да имаш ОДГОВОРНОСТ во вака ебано време да не тураш бензин на огнот. Кој кур има потреба ти како медиум да ја исмејуваш тоа наказата бугарска?
За да те има утре како изговор во преговори за ЕУ како тоа владата е неспособна да си ги заузда медиумите кои шират говор на омраза?
За да им даваш дополнителен изговор на бугарите?
Не дека некој се засекира за нас ама МАЛКУ барем ум да се немало. IQ левел ЗЗ.
Али не, господата од сарказам и отворање очи се разбирале. Таму кај нив ќе биле саркастични, а тука кај нас на форум ќе ни ги отвореле очите.
АНАЛ 5, коеф на интелегенција колку вашиот шупак, ако не и помалку.

Calm your tits, форум е, се најде увреден зш Канал 5 ја спрдале татаркана ебате.
Да беше некој друг политичар од странство да сфатев ама искрено ми е гајле дали се спрдачел некој наш медиум со татарка која што активно работи да ни ја сотре семката.
Знаете што има по медиумиве во Бугарија? Уште цигани што не не нарекле. Па и денес гледам издале книга некоја и пишале скопски јазик
Онаа Каролина ли беше на МТВ, си цепа наш јужен сосед цела кариера и никому ништо, јебала не политичка коректност.
Брат, дебилен хумор имаат. Ако тоа може уопште да се нарече хумор.Никој не ја брани Захариева или нешто слично. Убаво му објасни Берик, нема начин само од нивните текстови и наслови да се сфати дека се работи за некаква иронија. Никој јавно нема изјавено дека Бугаркава е некаква убавица па Канал 5 да прават пародија на тоа. Или барем да дале некакви знаци дека е така, тие епитети како "убава" или "џентлмен" да ги ставеле во наводници или сл. Вака испаѓа дека им се упикуваат.
А настрана тоа, овој Синатра упадна тука целиот изненаџен и увреџен па дури почна да не' прави глупи пошто не го разбираме вонвременскиот хумор на Канал 5.

Се ви смета еј, пак ќе се повторам и веќе завршувам... навистина сте као секта некоја. Ако не ти се допаѓа постојат други телевизии, други портали.![]()
Џентлменски потег на Премиерот Зоран Заев на денешниот прес со Ходаи
Инаку двајцата денес објавија дека е постигнато решение за полагање на државната матура. Средношк...kanal5.com.mk
Се посилна станува забавнава програма на К5, нема што.![]()
УХухаухауха.![]()
Џентлменски потег на Премиерот Зоран Заев на денешниот прес со Ходаи
Инаку двајцата денес објавија дека е постигнато решение за полагање на државната матура. Средношк...kanal5.com.mk
Се посилна станува забавнава програма на К5, нема што.![]()

Не, ако не ни се допаѓа ќе критикуваме и ќе се исмејуваме а ти побрзо лог аут да не станеш дел од сектаваАко не ти се допаѓа постојат други телевизии, други портали.

Друже, нит ве читам, нит па канал 5 сум пуштил у последниве 4-5 години. Турски серии фала богу уште не глеам а за порталот сеа и дознавам дека имате уопште портал.Друже просто е ко грав, ако Канал 5 не ти одговара, смени канал/ не читај од нивен сајт... ја не знам што драмите толку
Од каде дека ни смета? Јас лично од Канал 5 учам критериуми за џентлменство и чојство.Се ви смета еј, пак ќе се повторам и веќе завршувам... навистина сте као секта некоја. Ако не ти се допаѓа постојат други телевизии, други портали.
Лотото го сметаш за забавна програма?Канал 5 има и забавна програма, не се базира само на новинарство.