е сепак е крикет и секаде навивачите се исти , јас ќе одам да ги бодрам МЗТ крикеташите ако треба и ке мавнам и некој гркЈас сум за да дојдат,сепак е фудбал и навивач си е навивач/.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е сепак е крикет и секаде навивачите се исти , јас ќе одам да ги бодрам МЗТ крикеташите ако треба и ке мавнам и некој гркЈас сум за да дојдат,сепак е фудбал и навивач си е навивач/.
Брат куде нас у Куманово делије има пуно,Гробари још 20 душе да су останалеЈас попрво би ги запалил автобусите на тие што ќе идат од внатрешноста да навиваат за Партизан, а ги има многу. Пред се од Куманово како најсрбомански град а и од Тетово и Охрид.
Скопје е посрбомански град од Куманово впрочем и бил главен град на краљевината. Во Скопље има повеќе срби него ли во Куманово.Јас попрво би ги запалил автобусите на тие што ќе идат од внатрешноста да навиваат за Партизан, а ги има многу. Пред се од Куманово како најсрбомански град а и од Тетово и Охрид.
Сите до еден да исцркате.Брат куде нас у Куманово делије има пуно,Гробари још 20 душе да су останале![]()
Да га наалам ја на туј што ти меси леб дома,коњ ниедан што к'лнеш бе сељачиште ниедно,ти личам ли на србоман,кретену ниеден.Сите до еден да исцркате.
Ја да им го свирнам на сите дома на штикли шо ти одат.Да га наалам ја на туј што ти меси леб дома,коњ ниедан што к'лнеш бе сељачиште ниедно,ти личам ли на србоман,кретену ниеден.
Куманово има 6-7% Срби, Скопје нема ни 3%.Скопје е посрбомански град од Куманово впрочем и бил главен град на краљевината. Во Скопље има повеќе срби него ли во Куманово.
6 посто од 120 000Куманово има 6-7% Срби, Скопје нема ни 3%.
И работници у Авганистан имаме повеќе ако е така6 посто од 120 000
3 посто од 700 000
Процентуално да ама кога процентите ги претвориш во бројки. Во Скопје има повеќе![]()