Треба ли навивачите на ПАОК да изедат ќотек?

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум за да дојдат,сепак е фудбал и навивач си е навивач/.
е сепак е крикет и секаде навивачите се исти , јас ќе одам да ги бодрам МЗТ крикеташите ако треба и ке мавнам и некој грк ;)

Имаат отидено навивачиве на Паок на некое друго гостување во АБА Лига? Се гледа од авион зошто се дојдени. Да е само фер навивање не ми смета ама вака...И да дојдат и да прават глупости ке им биде страв на желките да ги измлатат онака здраво како што ги млатат нашите навивачи.

И Шител одма со веста како полицијата била против гостувачки навијачи.Да им се мочам и во локалните избори и се,пола општини да ги изгубат.И купот од Скопје сакаат да го извадат да не им ги "поремети" плановите,превземаат тимови и потплатуваат навивачки групи.Работат една класа подоле од УДБА и Гестапо иако гарант се надеваат дека и на нивно ниво ќе се дигнат еден ден.

Цела држава да можат би ја контролирале да дише,јаде и спие во тактот на ВМБЛО и неговите политички планови.

Луѓе , само 10 -тина грчки навивачи ќе дојдат, а можно е да се игра утакмицата и без гостински навивачи така е најавено. Не се палете, прочитајте нешто повеќе најпрво па коментирајте :)

Реално е да се очекуваат одредени инциденти но повеќе помеѓу самите навивачи на Партизан или евентуално меѓу навивачите кои се дојдени да навиваат против Партизан (никако за МЗТ) и гостинските навивачи. Фемили има исклучително позитивен став по основ на гостување на БИЛО КОИ гостински навивачи а камо ли за навивачите на клубот чија управа без никаков проблем обезбеди карти и сектор во салата во која предходно знаеа дека ќе имаат 2 групи домашни навивачи кои се во исклучително лоши односи. Значи во салата имаше присутно 3 групи на навивачи нешто што за македонски услови е незамисливо познавајќи ја македонската полиција и нејзината способност пред се за ПРЕВЕНЦИЈА а потоа за сузбивање на евентуални пресметки. Што се однесува до навивачите на Партизан од Македонија имаат полно право да навиваат за клубот за кој навиваат зошто у сабота не игра Македонија туку МЗТ а тука има ОГРОМНА разлика! И дајте еднаш засекогаш да го искорениме лицемерието од нашиот ген! На новинарите им сметаат 10 грчки навивачи а и самите се дел од 500.000 македонски патриоти кои летуваат и шопингуваат во Грција и кои сигурно во апликацијата за виза (кога таа беше потребна) во рубриката држава на раѓање своерачно имаат напишано ФИРОМ или Скопје! Јас немам проблем со Грците, Србите ниту Бугарите најискрено си кажувам. И додека ние водиме борба со замислен противник како во карате единствениот наш ,, проблем'' напредува на терен од ден на ден, за мене тоа е лицемерие без преседан. Од Грците Бугарите и Србите можеме да учиме многу работи за бунтовност и непокорност и историски и во сегашноста. Поздрав,

Јас попрво би ги запалил автобусите на тие што ќе идат од внатрешноста да навиваат за Партизан, а ги има многу. Пред се од Куманово како најсрбомански град а и од Тетово и Охрид.

Јас попрво би ги запалил автобусите на тие што ќе идат од внатрешноста да навиваат за Партизан, а ги има многу. Пред се од Куманово како најсрбомански град а и од Тетово и Охрид.
Брат куде нас у Куманово делије има пуно,Гробари још 20 душе да су останале :pos:

Скопје е посрбомански град од Куманово впрочем и бил главен град на краљевината. Во Скопље има повеќе срби него ли во Куманово.

Сите до еден да исцркате.
Да га наалам ја на туј што ти меси леб дома,коњ ниедан што к'лнеш бе сељачиште ниедно,ти личам ли на србоман,кретену ниеден.

Да га наалам ја на туј што ти меси леб дома,коњ ниедан што к'лнеш бе сељачиште ниедно,ти личам ли на србоман,кретену ниеден.
Ја да им го свирнам на сите дома на штикли шо ти одат.

Скопје е посрбомански град од Куманово впрочем и бил главен град на краљевината. Во Скопље има повеќе срби него ли во Куманово.
Куманово има 6-7% Срби, Скопје нема ни 3%.

Куманово има 6-7% Срби, Скопје нема ни 3%.
6 посто од 120 000
3 посто од 700 000

Процентуално да ама кога процентите ги претвориш во бројки. Во Скопје има повеќе :icon_lol:

6 посто од 120 000
3 посто од 700 000

Процентуално да ама кога процентите ги претвориш во бројки. Во Скопје има повеќе :icon_lol:
И работници у Авганистан имаме повеќе ако е така :) И ја би кај нас да има више Срби али нема јеби га...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom