Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не сваќај се буквално, мислата ми беше дека многу наши граѓани се враќани на грчка граница назад, не дека иделе до рампата и ја бацувале буквално, па потоа ги пуштале во Грција.Ова со бакнување рампа заебанција е некоја или некои луѓе навистина бакнувале рампа за да влезат во Грција ?

Bash kako gejskive idioti na evzoni koga izlegoa- treba isto da im se napravi na ciganiveами како кој би еба..на граница не ги пушташ и готово
Тие се со поиспрани мозоци и од бугарофилите.Само да додадам нешто да знае народот, тие што завршуваат на ИЌ а што живеат во МК, не се срби по потекло туку се посрбени за време на Вардарска бановина и додадена им е наставката ИЌ.

Значи тие ПАОК се најголеми цигани што постојат, избркани се од Истамбул, и преселени се во Солун.
Стадионот на кој игра турски Бешикташ, порано бил на ПАОК. А србинот е најголемо дволично куче што постои на балканов, а тие пак во македонија што живеат што им завршуваат презимињата на ИЌ и што ми се прават срби се најголеми продадени души на овие простори луѓе верувајте, кога играа Македонија - Србија на градски во парк, многу фаци што ги знам од скопје беа облечени во српски дресови, ги гледам и си викам боже господе колку продадени души има на ИЌ, само да знаете дека истите тие луѓе може да отидат и да навиваат заедно со србите и грците, а тука на форумов ми се прават патриоти
Само да додадам нешто да знае народот, тие што завршуваат на ИЌ а што живеат во МК, не се срби по потекло туку се посрбени за време на Вардарска бановина и додадена им е наставката ИЌ.
Само да додадам нешто да знае народот, тие што завршуваат на ИЌ а што живеат во МК, не се срби по потекло туку се посрбени за време на Вардарска бановина и додадена им е наставката ИЌ.

прашај се самиот кај си роден, кај се школуваш и каде татко ти оди на пазар со мајка ти за да ти купат за јадење.Абе ајде, ти го знаеш моето потекло подобро од мене...![]()
Позлобни луѓе од егејци нема, овие ке ти кажам дека не се грци, туку егејци се. Одма по знамињата познавам, затоа што најголеми нацисти и фашисти се егејците, златна зора се пола егејци, во грчки парламент само егејците јадат гом*а против Македонија.Bash kako gejskive idioti na evzoni koga izlegoa- treba isto da im se napravi na ciganive
прашај се самиот кај си роден, кај се школуваш и каде татко ти оди на пазар со мајка ти за да ти купат за јадење.