Треба ли навивачите на ПАОК да изедат ќотек?

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Нека дојдат бе, нека ги остават и да пеат против Македонија, штом ќе излезат од сала тепање до посерување и решен проблем.

Ко прво мкд.мк секогаш се истрчува со вакви најави, секакви хулигани требаше да дојдат досега ако им се веруваше.
Нигде не е најавено присуство на навивачи од Грција.
Вие се секирате за нив, ашто да се каже за Македонците кои ќе одат да го бодрат Партизан против МЗТ?
Тие се оние кои треба ќотек да јадат, не Грчиштана.
Навивачите на ПАОК се збратимени со Гробари така да нема ништо чудно и да дојдат да им дадат поддршка.
Инциденти не верувам да има затоа што ФА и Гробари (или поточно делот Забрањени кој најави гостување) се во добри односи и не тајна дека меѓу ФА и во минатото и сега имало многу фаци што навиваат за Партизан или Ѕвезда.

Ко прво мкд.мк секогаш се истрчува со вакви најави, секакви хулигани требаше да дојдат досега ако им се веруваше.
Нигде не е најавено присуство на навивачи од Грција.
Вие се секирате за нив, ашто да се каже за Македонците кои ќе одат да го бодрат Партизан против МЗТ?
Тие се оние кои треба ќотек да јадат, не Грчиштана.
Навивачите на ПАОК се збратимени со Гробари така да нема ништо чудно и да дојдат да им дадат поддршка.
Инциденти не верувам да има затоа што ФА и Гробари (или поточно делот Забрањени кој најави гостување) се во добри односи и не тајна дека меѓу ФА и во минатото и сега имало многу фаци што навиваат за Партизан или Ѕвезда.
Најлошо е што МакТифоСцена одма ги објавува вестите на мкд.мк. Ко дете некое да ја води страната.

И да, ондак ја би ги тепал и оние за Ливерпул што навиваат против Работнички, и за ЛАцио против истите. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Под навивачка култура сакаше да ти каже дека е брука ако не ги испоштуваат браќата ако играат на 200 км од нив. А ако дојдат, транспаренти навредливи ќе им бидат одземени на врата, освен ако не ги прошверцаат.

За болдот, не, ќе бидат окарактеризирани како национални херои. Од кога тоа во Македонија се осудува излив на национализам.

Се осудува, верувај ми. :)
Како што реков, за мене транспарентите што тие ги носат со себе се болна точка, за останатото лично немам проблем. Кој сака нека си дојде, нека си навива за кого сака, макар и од Тунгузија бил.
Се надевам се сфативме што ми беше поентата. :)

Се осудува, верувај ми. :)
Како што реков, за мене транспарентите што тие ги носат со себе се болна точка, за останатото лично немам проблем. Кој сака нека си навива, макар и од Тунгузија бил.
Се надевам се сфативме што ми беше поентата. :)
А бе се сфативме освен за осудувањето не се сфативме :) Ако некој сред Грција извади некоја навредлива парола за нив, нема никој да каже леле какви сељаци, туку ќе каже Браво за момциве, алал да и ме, им го спопикаа на Грчиштана.

И на крај пак ке испадне она тресла се гора родио се миш :), истите приказни кружеа и ко играа Македонија-Србија та војни, та востанија, и на крај ништо од она што го предвидуваа поедини закрапостени новинарчиња.

А бе се сфативме освен за осудувањето не се сфативме :) Ако некој сред Грција извади некоја навредлива парола за нив, нема никој да каже леле какви сељаци, туку ќе каже Браво за момциве, алал да и ме, им го спопикаа на Грчиштана.
Не знам, малце одиме оф-топик, но се почесто такво однесување на Македонци каде се изразува одреден степен на национализам е цврсто исмејуван и се гледа со цинизам и осуда. Барем јас налетувам на такви коментари, може до мене е. :)

И на крај пак ке испадне она тресла се гора родио се миш :), истите приказни кружеа и ко играа Македонија-Србија та војни, та востанија, и на крај ништо од она што го предвидуваа поедини закрапостени новинарчиња.
Не е ова до толку далеку од вистината. Логична вест е, само што Гејт 4 се у подобри односи со Алкатраз него ли со Забрањени, а Забрањени ќе доаѓаат најверојатно. Па ќе видиме.

Јас сум за да дојдат,сепак е фудбал и навивач си е навивач/. Го утнав спортот знам,али исто мислење имам и за баскет. Нека дојдат.

ќе има доста со сигурност а и од Гејт 4 ќе има и тешко дека ќе има нешто..и српски медиуми доста објавија дека ќе идат Гејт уште пред нашиов мкд.мк

Тоа што ти си за Ѕвеѕда па ке ме хејташ. Не о ти знам кој со кој е збратимен и кој за кој ке навива. Нека дојдат.
Не бе бате дека е баскет не фудбал :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom