lady_QUEER
I love life.
moderno,novo,civilizirano.ako si setal niz skopje ke vidis samo grmuski i trotoari,nema estetika.Имам Skype и он е во мојат профил.
Што значи урбано ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moderno,novo,civilizirano.ako si setal niz skopje ke vidis samo grmuski i trotoari,nema estetika.Имам Skype и он е во мојат профил.
Што значи урбано ?
moderno,novo,civilizirano.ako si setal niz skopje ke vidis samo grmuski i trotoari,nema estetika.

Не тој е само бугар и исто како тебе цел живот сака да биде нешто што никогаш неможе.:pos2:ti da ne zivees negde vo evropa,abe kako da me poznavas cel zivot,
edinstven si.
Не тој е само бугар и исто како тебе цел живот сака да биде нешто што никогаш неможе.:pos2:
ti ic da ne se mesas vo temata,i izvini se na sorano,inaku bas sum si toa sto sum,travestit.Не тој е само бугар и исто како тебе цел живот сака да биде нешто што никогаш неможе.:pos2:
Повеќе беше на сметка на Сорено ова ама нема веза бркајте работа. pozz :smir:Ај бе ти татар спанџај се со ова наткејсоф и да ја закључиме среќно темава до крајот на животот.
татар може да викаш на неки кои ти е на годините и на акалот.
аиде остани си со здраве

тастер :baeh:ima admin ke go prijavam:wink: