Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не тој е само бугар и исто како тебе цел живот сака да биде нешто што никогаш неможе.:pos2:
ti ic da ne se mesas vo temata,i izvini se na sorano,inaku bas sum si toa sto sum,travestit.
imav hrabrost i sliki da stavam za razlika od mnogu sto samo fakti i dokazi nevideni postiraat.

reci sorryy i begaj

Please forgive me master. :) Повеќе беше на сметка на Сорено ова ама нема веза бркајте работа. pozz :smir:

Spoko :-)
Za toa i pisah na ova tema shto znam kva hrabrost se iska na Bolkanot da kaje6 vistinata.
Pa sekoja chest ot mene

Ај бе ти татар спанџај се со ова наткејсоф и да ја закључиме среќно темава до крајот на животот.

Ај бе ти татар спанџај се со ова наткејсоф и да ја закључиме среќно темава до крајот на животот.

татар може да викаш на неки кои ти е на годините и на акалот.
аиде остани си со здраве

a na moja tema nema karanje izvinete,:pipi:
samo ubavi nesta,druzba,ponekoja glupost,nema losi sliki da ima veke,i linkovi od neznam kakvi se ne faci,koj ne pocituva ima admin ke go prijavam:wink:

Еј лепи, дај сериозно одјеби со тоа "moja tema" колку е твоја толку е и моја, шо можеш ти на неа, можам и ја.
Највероватно единствена ствар шо можеш поише од мене е да ставиш анкета.
И ај објасни ми како ќе забраниш карање на темава, ако сакам ќе те пцујам до миле воље..татарот ќе те брани?

Ке ja браним девојката.
Она прво е човек , па после травестит, македонец и пр.
И како човек има право на свобода. И е много посмела от сите пишман маже во овои форум ,што наjголемиат им подвиг са псувни и обиди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom