Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
za ovakvi zboram ne za toa sto prakate:):):)

Па и ти прати неколку твои слики :pov:......кои не се ни приближно исти со оваа што си го постирала

А зошто не се организирате травестити и геј популација да си ги барате правата на плоштад или пред собрание ?

:violent1::violent1::violent1:

makedonko,jas nema za sto da se boram,mozam da napravam se ,ako sakam,
:pipi::pipi::pipi:
sliki od mene nema da vidis vo takvo izdanie,bese primer,inaku sum bas extra decko(devojka):back::baeh:

makedonko,jas nema za sto da se boram,mozam da napravam se ,ako sakam,
:pipi::pipi::pipi:
sliki od mene nema da vidis vo takvo izdanie,bese primer,inaku sum bas extra decko(devojka):back::baeh:

Па направи ако можеш......
А и слики од тебе подобро да не гледам во никакво издание...:pov:
Далеку си од екстра:pov:
Македонските ЖЕНИ се само мисловна именка за тебе.

l_d9ce7baa40654c0fafd3458e40dd27dd.jpg
DSC01532.jpg

prvata e so fotoshop,vtorata e bez nisto glej makedonke,znam deka zenite se ubavi vo makedonija,nikogas i nerekov deka ne se!!!
tuku ti nesto da ne se lezbejcis,taka stom pisas ima nesto.?
namerno sam so otkacena trepka da bide interesno:kesa::kesa:

DSC01751.jpg
DSC01745.jpg
DSC01890.jpg
so kuceto:):):)

prvata e so fotoshop,vtorata e bez nisto glej makedonke,znam deka zenite se ubavi vo makedonija,nikogas i nerekov deka ne se!!!
tuku ti nesto da ne se lezbejcis,taka stom pisas ima nesto.?
namerno sam so otkacena trepka da bide interesno:kesa::kesa:

Ако мислиш дека со ставање слики :pov::pov:ќе ти порасне,тоа што како мал-а требало да ти порасне,СЕ ЛАЖЕШ.
А јас само ги бранам МАКЕДОНСКИТЕ ЖЕНИ од такви бљувотини како тебе,кои со сите напори се трудат да го огрдат женскиот пол во МАКЕДОНИЈА.

Излезете на улица барајте си ги правата и вие и геј популацијата

да се испразни малку МАКЕДОНСКИОТ НАРОД на вас :violent1::violent1:

Ако мислиш дека со ставање слики :pov::pov:ќе ти порасне,тоа што како мал-а требало да ти порасне,СЕ ЛАЖЕШ.
А јас само ги бранам МАКЕДОНСКИТЕ ЖЕНИ од такви бљувотини како тебе,кои со сите напори се трудат да го огрдат женскиот пол во МАКЕДОНИЈА.

Излезете на улица барајте си ги правата и вие и геј популацијата

да се испразни малку МАКЕДОНСКИОТ НАРОД на вас :violent1::violent1:

neznam samo oti tolku vregjas koga bas zenite mi se priateli i toa najdobri,ima nesto vo tebe sigurno deka ne e covecko,da ima pradadi prv ke zastanam,nisto ne me plasi!
pisame ovde za mek,urban transvestitizam,ako ne sakas da gledas i citas lisi me od postovi,radi tebe se ukljuciv pak,inaku ne se plasi ic od nas tolku sme malku sto nesme nikakov problem na ova nase napateno parce zemja,

Се се средва, ама косата шо ти почнала сериозно да ти паѓа шо прајме?

Ќељаф некако за жена.

heh,ima lek i za toa,
perika,ic ne mi opagja kosa toa deka doma sam se slikam nesum sreden,
sredena :vozbud::vozbud::vozbud:
i bas za toa li se fati ,daj pofali me,nesto vo moja korist kazi:kesa:

и трета смена имаме дежурни на темава?? :)

а оти бе злато сакаш да бидеш женско????
Мене си ми поубав како машко,искрено имаш убава фаца,ама зошто женско??
Се шминкаш и дотеруваш,а тоа можеш да го правиш и како машко.Познавам многу машки што се дотерани,намирисани-од мерак да ги гледаш!
Зошто мораш да одиш контра на тоа што си-машко!

Вака коа те гледам,не ми се допагаш,одбивен си,имаш многу убави црти ама машки,се правиш женско ама не изгледаш природно,натрупан со шминка,кој така не би изгледал убаво?

Повеке би те прифатил како педер,отколку вака како маскиран,машко-женско.
И кога биправела муабет со тебе у живо би се збркала...

Дај те молам,искрено симни ја таа шминка од тебе,личен си и без неа,осекај се како женско или како сакаш,само не се маскирај,биди си природен и убав.

Ова сериозно? Бидејќи претпоставувам дека lady_QUEER е тоа што е поради недостиг на "гордост" ама ти ако го прифаќаш без разлика на се, само мушко нека е, таа врска би родила со плод според моите тарот карти.

а оти бе злато сакаш да бидеш женско????
Мене си ми поубав како машко,искрено имаш убава фаца,ама зошто женско??
Се шминкаш и дотеруваш,а тоа можеш да го правиш и како машко.Познавам многу машки што се дотерани,намирисани-од мерак да ги гледаш!
Зошто мораш да одиш контра на тоа што си-машко!

Вака коа те гледам,не ми се допагаш,одбивен си,имаш многу убави црти ама машки,се правиш женско ама не изгледаш природно,натрупан со шминка,кој така не би изгледал убаво?

Повеке би те прифатил како педер,отколку вака како маскиран,машко-женско.

Дај те молам,искрено симни ја таа шминка од тебе,личен си и без неа,осекај се како женско или како сакаш,само не се маскирај,биди си природен и убав.

od denes ne se sminkam,dogovoreno.:nenene:

kojznae moze ke se najde lek za mene:vozbud:
fala:back:

Би се збркала? Море коа ќе му фукнам еден бокс нема да му текне да изиграва среден род уште еднаш.

На сликиве да беше малце поубав ќе те наречев ружен...

Ова сериозно? Бидејќи претпоставувам дека lady_QUEER е тоа што е поради недостиг на "гордост" ама ти ако го прифаќаш без разлика на се, само мушко нека е, таа врска би родила со плод според моите тарот карти.

:nesum::nesvest: :nesvest: каква врска и каков плод бре,шо збориш???Јас си имам МАЖ,не ми треба врски ни плодови...
Би го прифатила каков што е без маскирање,со шминки и облеки,како ЧОВЕК и други би го прифатиле,без да ги збркува што е машко или женско.А вака е одбивен и не ми личи на ништо...

Ама на него женска му треба, не му треба мајчинска љубов (која веројатно ја има повеќе и од што му треба). Пиши пропало на моиве тарот карти, пак ме излажаа :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom