Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DSC01532.jpg

Овде ептен на Тијана пејачкана ми личи

Ама на него женска му треба, не му треба мајчинска љубов (која веројатно ја има повеќе и од што му треба). Пиши пропало на моиве тарот карти, пак ме излажаа :toe:
Ма не можам мајчинска љубов да давам,ни никаква друга...можам само да го прифатам како личност и како човек...тоа е доволно,а овде на форумов може само да го зафркаваат или вреѓат.Тешко дека ке добие дејт тука...
И нели не сака женски,сака машки...
А да проба со женска можда ке се предомисли...
Лејди квир,имаш пробано со женско???

nema photoshop zatoa i staviv takvi normalni,
daleku sum od ubav,svesen sum za toa,makar temata ic ne bese samo za mene,opsto bese za site travestiti.
na lp mi stignaaa 5 poraki so ponudi,nekoj za pari,nekoj za da me ispluka,nekoj da ne kazuvam za sto:pipi:toa mi ukazuva na nesto drugo:pipi:

i stvarno od vas covek moze da izgubi samodoverba,i taa malku sto ja ima da ja snema.

a dali moze da se izbrisa cela tema???

Ма не можам мајчинска љубов да давам,ни никаква друга...можам само да го прифатам како личност и како човек...тоа е доволно,а овде на форумов може само да го зафркаваат или вреѓат.Тешко дека ке добие дејт тука...
И нели не сака женски,сака машки...
А да проба со женска можда ке се предомисли...
Лејди квир,имаш пробано со женско???[/quote

kazav deka sexualno samo mazi me privlekuvaat,
i nebaram nikakov dejt bas na kajgana,otkade toj zaklucok?

Абе за каква самодоверба збориш бе за ова не ти треба самодоверба, ти треба празна глава.

Од кога почна ко женско да се претставуваш? о.0

Не си свесен колку сум среќен шо афтоматски не ми ги отвара сликите :)

Само што дознав дека ladi_QUEER и Princ - от се лудо заљубени еден во друг .. планираат венчавка наскоро.

Па, да им посакаме љубов и здравје за довека, и многу деца ...

.. и среќно си живееа до крајот на животот.

Канта! :back:

Само што дознав дека ladi_QUEER и Princ - от се лудо заљубени еден во друг .. планираат венчавка наскоро.

Па, да им посакаме љубов и здравје за довека, и многу деца ...

.. и среќно си живееа до крајот на животот.

Канта! :back:

EхеееееЈ! И ја им посакувам многу небричени бабунчиња! Нек' им е со среќа!

На свадба ќе бидете поканети сите освен оние што не мразат. намерно е со мали букви напишано.

Ексклузивна фотка од невестата

article-1091256-02AA4687000005DC-203_468x341.jpg

Само не ми се верува дека за нецели 24 саати тука има 374 мислења. Ова било боље и од политика бе

Ај овој-оваа незнам шо точно шо е ретардирано е, ама и сите останати да сте бе пизда му матер?

Само не ми се верува дека за нецели 24 саати тука има 374 мислења. Ова било боље и од политика бе

Ај овој-оваа незнам шо точно шо е ретардирано е, ама и сите останати да сте бе пизда му матер?

Неглеам идол :( Мора на нешо да тошиш време....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom