Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе манибукерс сегде е прифатен цело време правиме муабет за пејпалmoney bookers e na mkd adresa. a william hill e na angliska.
за да го верификувам Скрилл акаунтот ми бара да им ја кажам точната сума во ЕУР кој ми ја имаат префрлено ама мене на сметка ми ја јавува во денари.Кога бирав која валута да ја изберам за картицата им кажав ЕУр пошо немаше денари.е сега,првата сума што им ја пратив не ми ја прифатија дека не била точна и за 24 саата да пробам пак..имал ли некој искуство да ми каже како да ја направам пресметката ??
Јави се во контакт центарот на банката и прашај за таа трансакција конкретно по кој курс ти е сменета, бидејќи кај нив во систем се менува нон стоп курсот според берзатаза да го верификувам Скрилл акаунтот ми бара да им ја кажам точната сума во ЕУР кој ми ја имаат префрлено ама мене на сметка ми ја јавува во денари.Кога бирав која валута да ја изберам за картицата им кажав ЕУр пошо немаше денари.е сега,првата сума што им ја пратив не ми ја прифатија дека не била точна и за 24 саата да пробам пак..имал ли некој искуство да ми каже како да ја направам пресметката ??
daj mene poracaj mi soni dvojka do 100 dolari naci toa se 4 800 den da se dogg ako sakas ama nemam nis od toa paypal ako sakas kes pari daj soni na ti pari i nesto za uslugata au ???????Ако некој има пари на пејпал а сака да порача нешто од амазон, можеме да си помогнеме, ја ќе го нарачам производот што го сакаш, ќе го порачам да стаса на твоја улица, а ти ми ги праќаш парите на пејпал? Многу ми требаат пари на пејпал...![]()
Можеш да подигнеш од банкомат, за провизијата ќе си прашаш во банката во Германија. Нема врска дали парите ти се во евра, од банкоматот ќе подигнеш денари.Не е ова најдобрата тема, но не најдов некоја друга посоодветна каде би можел да го поставам прашањево: имам германска маестро картичка и сакам преку неа да извадам пари овде во Македонија. Колкава би била провизијата доколку ги извадам на банкомат и дали воопшто можам да ги извадам, затоа што парите се во евра а овде нашата валута е денар ?