Трансфер на пари од Paypal на Skrill (Moneybookers) и обратно

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
money bookers e na mkd adresa. a william hill e na angliska.

Работи некој со Payza? Ми треба трансфер ја ви давам 20$ на пајза вие ми давате 20 на пејпал?
Ако има некој нека пише.

за да го верификувам Скрилл акаунтот ми бара да им ја кажам точната сума во ЕУР кој ми ја имаат префрлено ама мене на сметка ми ја јавува во денари.Кога бирав која валута да ја изберам за картицата им кажав ЕУр пошо немаше денари.е сега,првата сума што им ја пратив не ми ја прифатија дека не била точна и за 24 саата да пробам пак..имал ли некој искуство да ми каже како да ја направам пресметката ??

за да го верификувам Скрилл акаунтот ми бара да им ја кажам точната сума во ЕУР кој ми ја имаат префрлено ама мене на сметка ми ја јавува во денари.Кога бирав која валута да ја изберам за картицата им кажав ЕУр пошо немаше денари.е сега,првата сума што им ја пратив не ми ја прифатија дека не била точна и за 24 саата да пробам пак..имал ли некој искуство да ми каже како да ја направам пресметката ??

провери колку пари ти имаат одземено и напрај конверт во еур на гугл
кај мене пред неколку години прифати во долари

Јави се во контакт центарот на банката и прашај за таа трансакција конкретно по кој курс ти е сменета, бидејќи кај нив во систем се менува нон стоп курсот според берзата

Paypal mozes preku Alfa banka so amerikan ekspres karticka

Ако некој има пари на пејпал а сака да порача нешто од амазон, можеме да си помогнеме, ја ќе го нарачам производот што го сакаш, ќе го порачам да стаса на твоја улица, а ти ми ги праќаш парите на пејпал? Многу ми требаат пари на пејпал...:)

Ако некој има пари на пејпал а сака да порача нешто од амазон, можеме да си помогнеме, ја ќе го нарачам производот што го сакаш, ќе го порачам да стаса на твоја улица, а ти ми ги праќаш парите на пејпал? Многу ми требаат пари на пејпал...:)
daj mene poracaj mi soni dvojka do 100 dolari naci toa se 4 800 den da se dogg ako sakas ama nemam nis od toa paypal ako sakas kes pari daj soni na ti pari i nesto za uslugata au ???????

Има некој што може да ми прати на Skrill 5,6 е, а јас да му пратам на PayPal?!

Не е ова најдобрата тема, но не најдов некоја друга посоодветна каде би можел да го поставам прашањево: имам германска маестро картичка и сакам преку неа да извадам пари овде во Македонија. Колкава би била провизијата доколку ги извадам на банкомат и дали воопшто можам да ги извадам, затоа што парите се во евра а овде нашата валута е денар ?

Не е ова најдобрата тема, но не најдов некоја друга посоодветна каде би можел да го поставам прашањево: имам германска маестро картичка и сакам преку неа да извадам пари овде во Македонија. Колкава би била провизијата доколку ги извадам на банкомат и дали воопшто можам да ги извадам, затоа што парите се во евра а овде нашата валута е денар ?
Можеш да подигнеш од банкомат, за провизијата ќе си прашаш во банката во Германија. Нема врска дали парите ти се во евра, од банкоматот ќе подигнеш денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom