Транс и техно музика

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување

KoJ Dj SpOReD VaS e DzVER????

• SkaZi

Гласови: 22 35,5%
  • ExAiLE

Гласови: 1 1,6%
  • Infected Mushroom

Гласови: 9 14,5%
  • Gms

Гласови: 5 8,1%
  • VoiD

Гласови: 1 1,6%
  • DinO PsArAX

Гласови: 2 3,2%
  • PaRasEnCE

Гласови: 2 3,2%
  • C.P.U

Гласови: 3 4,8%
  • AsTRiX

Гласови: 4 6,5%
  • TaLaMaScA

Гласови: 13 21,0%

• Вкупно гласачи
    62
Ко што гледам на анкетава грото од пациентиве на темава гласале за Скази. Значи автоматски ги прогласувам за тотални кич слушачи и новонавлезени типчиња на транс музиката.
Јас гласав за GMS затоа што стварно барем по мој вкус се едни од најдобрите, со оглед на тоа што некој не ни беа наведени на анкетава, како на пример Паранормал атак, Електрик Јуниверс, и.т.н

Да бе друже, ама се фулонаши во изборов, ае парасенс и сипију...коа веќе направиле анкета за транс артисти, можеле да лупнат и псаерици и мракови и прога итн... :) а дино псаракс не го знам, нов е некој а? :pos:

у анкетата нема ствари како Vibe tribe,mojte omileni;ananda shake, од тука нејвеќе ги поштувам GMS

Skazi?
И добро,како може да ги нема Астрал на листава,ама стварно не ми е јасно?
Parasense-три гласа.WTF?
Astrix бе...четири?
Кој гласаше,да ми се пријави одма.Уствари,нека се пријави у полиција:).

Bizzare Contact pwnz. :push:

Листата нема врска :) прво и темата нема врска , треба да е PSY Trance :)

Хм...прво место Скази, а ни трага ни глас од Астрал...темава е упм...

KoJ Dj SpOReD VaS e DzVER???? ...self explanatory I guess...:)

Skazi?
И добро,како може да ги нема Астрал на листава,ама стварно не ми е јасно?
Parasense-три гласа.WTF?
Astrix бе...четири?
Кој гласаше,да ми се пријави одма.Уствари,нека се пријави у полиција:).

Не само Astral Projection туку и S.U.N. Project фалат, ако веќе зборуваме за класика во Psy-Trance. Темава е претерано збиена. Порано темите транс и техно беа секоја за себе, но на некој паметен модератор или администратор кој најверојатно слуша турбо фолк рекол: Ове е се исто, па ќе ги ставам во една тема. Може комотно да се направи rename на темава во "Psy-Trance" или уште подобро кажано во "Клише цивилски навидум Psy-Trance".

A so ima vo temava nesto so techno vrska...?

Има ли на форумов љубители/слушатели на транс-музика...?!
како прво артистите што си ги ставил во анкетата не припаѓаат во стилот транс и техно музика, туку во psy & goa trance. И неможеш да ставиш 10 артисти на анкета кога има 100пати подобри артисти од тие што си ги ставил.. cosmosis, 1200mics, goa gil, psysex, spacecat...

под транс музика спаѓаат артисти како што се Tiesto, Paul Oakenfold, Paul Van Dyke, Darude..

И неможеш да ставиш 10 артисти на анкета кога има 100пати подобри артисти од тие што си ги ставил.. cosmosis, 1200mics, goa gil, psysex, spacecat...

Во анкетите на форуми мислам дека не ни може да се стави повеќе од 10 избори, ама можел да стави транс и техно правци наместо артисти. Така барем би бил по опширен изборот.

абе имат утка зашо требеше да ги клајт плус и Scooter...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom