абе јако беше пошо јаки му се песните...иначе мискањето му беше тапаси имаше микс и само плеј стисна типот....2 пати му застана...
Абе лав ектот му беше лудило, не зезај. А диџеј сетот му застанал ради проблеми со лап-топот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе јако беше пошо јаки му се песните...иначе мискањето му беше тапаси имаше микс и само плеј стисна типот....2 пати му застана...
Абе лав ектот му беше лудило, не зезај. А диџеј сетот му застанал ради проблеми со лап-топот.![]()
немал антивирус а?или го имае хаковано?
![]()
daj druze mene pratimi se sto imas pozzz:helou:XSI vs. Talamasca - Something You Know
Чудово е само една трака од албумот на ТАЛАМАСКА заедно со XSI кој беше промовиран на 21.02 на Саем и кој сака да го има нека ми се обрати, ќе му го пратам.
:helou:
Луѓе, да кажете некои артисти слични на Robert Miles? Dream Trance нешто?
Ама се зафркнав што го симнав Organic од Robert Miles од 2005 мислев дека е нешто dream trance тоа тупење невидено.
Го доунлоадирам веќе 2-3 дена, FLAC, 372мб. Од 2001 година е.Ќе го слушнам за некој час.
Само не можам да најдам FLAC/WAV од тој што му е од 2004, Guru Miles, така нешто беше.
А знаеш некој таков сличен артист? Или па не мора да биде dream trance, може и ambient. Само да не е psybient.(важно да има пијано звуци)
XSI vs. Talamasca - Something You Know
Чудово е само една трака од албумот на ТАЛАМАСКА заедно со XSI кој беше промовиран на 21.02 на Саем и кој сака да го има нека ми се обрати, ќе му го пратам.
:helou:
Ron Van Den Beuken - Faraway (Incl Maarten De Jong Mixes)
Artist(s) : Ron Van Den Beuken
Title : Faraway (Incl Maarten De Jong Mixes)
Genre : Trance
Record Label : Reset Records
Catalogue Number: RR030
Source : WEB
Quality : 320kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Duration : 00:32:22 (74.1MB)
Release Date : 27-02-2009
Download Store : http://www.beatport.com
Tracklist :
1. Faraway (Trance Remix) 7:12
2. Faraway (Extended Mix) 6:09
3. Faraway (Maarten De Jong Vocal Mix) 6:18
4. Faraway (Maarten De Jong Dub Mix) 6:18
5. Faraway (Nils Van Zandt Extended Temix) 6:25
Steve Allen - Change In Motion
Artist Steve Allen
Title Change In Motion (BEYDIG007) WEB
Label beyond digital
CatNr n/a
Genre Trance (Tech Trance)
Year 2009
Quality 320 kbit/ 44.1 kHz
Source WEB
Ripdate Mar-01-2009
Url www.dancerecords.com
Tracklist:
01.Change In Motion (Indecent Noise Remix) 07:13
02.Change In Motion (Original Mix) 07:46
вкусој во прашање да... ама сепак мислам дека немаш врска...( и јас ко имав 14 слушав рок, рап ова она ама се премисливВака....не само што не ми се свиѓа таквата музика....не можам ни да ја слушам!
Брат ми слушаше и кога ќе пуштеше иииии ечи ли ечи се нешто ко срцево отчукување, живи глупости!
Сега фала богу и тој си слуша Rock и Metal така да немам проблеми....
Иначе не мислам НИКОГАШ ама баш НИКОГАШ да слушам таква музика...нема ништо убаво во неа..(за мене)