Tуку, сакав да прашам, има тема на форумов за ДнБ музиче? ДнБ форумот е ептен замрен, па ке испоштуем да се отвори ДнБ тема тука.
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=4441
:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tуку, сакав да прашам, има тема на форумов за ДнБ музиче? ДнБ форумот е ептен замрен, па ке испоштуем да се отвори ДнБ тема тука.
Кутрите ние, отфрлени од околината :pos2: мала шала....
ај бе шо...шо ни фали, си уживаме на сопстевн, јуник начин, шо ни можат фолкерите :wink:
Треба да отвориме нова тема.... Фолкери vs. Трансери (ако више не постои, поима неам) :wink: ке има тепање :wink:
ај нема везе,
ПОЗДРАВ до ситеееееее:smir:
nikolagj добродојде.....!!!!!!!
си ја избрал правата музика,
за страни, плејлисти, траки и журки ќе бидеш известуван, за тоа е и темава
Ајде луѓе иаме нов човек... почнете со информации!!! Аааа да, и посакајте му добредојде нормално =)
и ко шо рече мојот мил комшија Дон Јас, велкам ту д клаб!!
ц ц ц не се снајдов клип да турам од YouTube:nesum:
Само околу фолкерите нешо да спомнамА најак ми е муабетот на некој онака фолкер , демек абе шо муабет та музиката тупси тупси глата да те фати да неможи чоек да се напиеА на секоја турбо фолк песна скоро истата музика е
се 3 четвртински такт и то е оп са . то е low IQ
Инаку да се вратам на темата уште копнеам по белата сензација
Welcome to da club j00! <3
Е, и за почеток, ме мешај trance и house музика, house-от е многу lame! Врска немотија, не се споредува со trance, не е секоја електронска музика иста, ко да споредуваш рок и дет метал работава.
Welcome to da club j00! <3
Е, и за почеток, ме мешај trance и house музика, house-от е многу lame! Врска немотија, не се споредува со trance, не е секоја електронска музика иста, ко да споредуваш рок и дет метал работава.
Го заборави Јудиштира.Македонците ако у нешто се први тоа сигурно е у праење добри даркови еве, за пример земете ги Атриом, ја помек дарк со толку добро фклопени сфери и ефекти неам чуено од ниеден странски артист, уникати се нема што само што проблемот е што нема многу пари од праење на таков тип на музика, на пример да издадеш трака у компилација за Првати рекордс е негде околу 200 евра, издавање на албум негде од 3500 до 4000 евра али љубовта е таа што е битна. Доказ за тоа е еден мој другар кој буквално е опседнат со мракови, дневно слуша по пет шест саата, типот толку добро го разбира звукот што дур иде траката ти го кажува и опишува секое делче што доаѓа, почна да се бафта со програмиве Фрути Лупс, Кју Бејс сеа напраи нова трака, коа ми ја пушти не можев да поверувам дека човек само од премногу слушање на музика успеал да напраи трака која не може да ја напраи продуцент со 10 години искуство. Само уште не се разбира у мастеринг, а тоа ќе му дојде нешто како кристализирање односно правење на почист звук, сеа изглеа дека за тракава некој друг ќе му го праи мастерингот па ќе ја издава за Првати или некоја друга издавачка куќа. А да ќе заборавев не заборавајте да го набавите новиот албум на Атриом версус Енцефалопатикус :smir: