Trance музика

Ај Лов Транс :vozbud::vozbud: Инаку мн луѓе не го поднесуваат баш али незнам зашто.. инакуу чувството е прекрасно на журкии се опуштам максималнооо... Во тиее моментии сум у некој мој светт и уживааам... едноставнооо ме излудувааа :pipi: И обично ме фаќаа дремкаа од музиката... :kesa: хах.. а според мене.. не мора да зимаш дрогаа за навистина да ја почувствуваш музиката.. обично кога на некој ќе му кажам слушам транс првото прашање што ке ми го постави е : Дали се дрогираш?? :toe:

тоа е одличен албум од Electric universe, electric се закон, коа отидов пред 2 год у мкц да ги слушам live, си викам сеа гитари ,сајзери , ке избацат , али дојде само едениот и имаше дј сет без live, а од тогаш тие digital dance баеги пати зезнаа така, најават live, на крајот ништо од live

Electric Universe беа лани (2008) у МКЦ под организација на WRC, и само Борис дое.

LiGLaTa напиша:
обично кога на некој ќе му кажам слушам транс првото прашање што ке ми го постави е : Дали се дрогираш??

Ист проблем, коа ќе спомнеш слушаш транс и одма ствараат мислење за тебе дека кркаш табли. :pos:

Луѓе, ние слушателите и обожавателите на транс музиката сме... специјални! :helou:
l_6905d7ad17b223818c1171984e5aa13b.gif

не си добро заслушал, не е се така монотоно како шо мислиш. пробај да ги слушаш Vibe Tribe , Ananda Shake, Filteria, Psychotic Micro, па ќе кажеш мислење

Сите имаме различен вкус друже ;) Не би одбил да слушам тоа, но сепак не ми се свиѓа баш. Повеќе сум си на House, Progressive, Electro.

Абе дрогеранти, наркоманти ни заедни, внимавајте кога одите по тоа журките ставаат дрога у пијачките:pos2::pos2::pos2::pos2:

Неам некое познавање за транс и не ми е музика што ќе седам и ќе ја слушам по цел ден.. Али идам у последно време на голем дел од журките и си поштуем.. Псај и гоа - Скроз фаца музиче.. Искулирано.. А на журки - ЛУДИЛА!

Ок да не ме свати некој погрешно, и ја слушам транс, сега и не толку многу али у средно бев забеган трансер таму 1-2-3 година, идев по журки, кркав табли и све тоа .. али цитираново ми падна у очи, мислам, што е толку комплицирано у музикава ? лесно се прави, нема текстови, у главном е само тупци-тупци .. а таму пишуе дека е све нај нај, 130 интелигенција бла бла .. па мислев ако може некој да ме просветли малце, да ми пообјасни некои работи пошто не сум веке забеган трансер ко порано ..

Ок да не ме свати некој погрешно, и ја слушам транс, сега и не толку многу али у средно бев забеган трансер таму 1-2-3 година, идев по журки, кркав табли и све тоа .. али цитираново ми падна у очи, мислам, што е толку комплицирано у музикава ? лесно се прави, нема текстови, у главном е само тупци-тупци .. а таму пишуе дека е све нај нај, 130 интелигенција бла бла .. па мислев ако може некој да ме просветли малце, да ми пообјасни некои работи пошто не сум веке забеган трансер ко порано ..

Епа лесно е бе човек, седнуваш на FL Studio, едно тупци тука, друго тупци таму... И за околу 5-6 минути имаш тупци тупци направено. :)

А трансот, е тоа веќе е друга приказна. :smir:

EDIT: А што викаш дека слушаш транс, а се ти е тупци-типци... Сигурен си дека слушаш транс?

Сега си забеган металец и ослободен си од постирање на темава. kthxbye

Ист проблем, коа ќе спомнеш слушаш транс и одма ствараат мислење за тебе дека кркаш табли. :pos:
Хахаха..а шо сакаш да кажеш дека тоа од погоре напишаното не е вистина???...сеа зависи колку имаш прилика за кркање ама у глобала трансерите кркаат!

Која е поентата да слушаш транс а да не си накркан или напушен...таа за тоа е напраена...за да те фрли у филм...

Ако не е така плукни ме!

Хахаха..а шо сакаш да кажеш дека тоа од погоре напишаното не е вистина???...сеа зависи колку имаш прилика за кркање ама у глобала трансерите кркаат!

Која е поентата да слушаш транс а да не си накркан или напушен...таа за тоа е напраена...за да те фрли у филм...

Ако не е така плукни ме!

Psytrance е токму да те фрли у филм... но немора да значи дека мора увек да кркнеш нешто за да те фрли у филм.

Е сеа кај некои тоа „фрлање у филм“ не им успева на трезно, па кркаат по некое табличе за да им успее филмот. :pos:

Psytrance е токму да те фрли у филм... но немора да значи дека мора увек да кркнеш нешто за да те фрли у филм.
:) епа лошо е шо не пишува на трансот дека немора да крнеш....тоа дупка у законот за трансот е злоупотребено на сите можни начини :pos:
:smir:

А што викаш дека слушаш транс, а се ти е тупци-типци... Сигурен си дека слушаш транс?
Па мислев дека ако за ова ти треба интелигенција да го слушаш, онда богзнае што ти треба за метал .. треба цел да си составен од мозок:pos:
Иначе да слушам транс, нема потреба да набројувам диџеи и ова она ..
Не мислев ништо лошо, само ме занимаше тоа што го пишав погоре!

Специјални сте да се согласувам со тоа

Ако не е така плукни ме!
И шо сеа на пример ја на журка ако не се накркам тапа фраер сум? Нема да доживеам ништо? Јас можам и без табли да влезам у филм. Е сеа тие што неможат затоа кркаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom