Trance музика

Идам јас по транс журки, али дрога никат, само под дејство на алкохол сум(трезен ни под разно). Омилен транс журка не можам да одвојам, али ќе напоменам дека порано беа поинтересни журките сега некако почнаа и нови генерации, сакам да кажам се измени народот што идеше по журкиве(смена на генерации у екипа:pos2:)
Последнава за Н.Г на Саем со Azax беше топ.

Како бре тука се фини дечки се собравме.Сето клабери,а никој ништо не зема.БРАВО! :smir:

Се наркоманаат бе децава по трансовидни журки...Срамота....Порано бе,крај на 80ти негде, само на пиво бевме ми текиња...Немојте бе деца.Дрогата убива секундарно,после 2 минути...Опасно е:)
(Да не ми е досадно?)

Armin Only 2008 - Imagine

Ова го гледам моментално. 3 и пол саати журка. Скриншотов е од моментот кога свири тракава. Солзи ми потекоа од што е полна со емоции, перфектна!

2mrslsl.jpg

Ова е единствена стил на музика што пд секоаш не ми се допаѓал, ја све слушам ама ова никако да укапирам, не знам што е проблемот до мене или до музиката...:nesum:

Одамна го иам најдено спокојот во trance музиката :D.. Сум бил на многу журки и trance и house.. али трансот посебно го разбирам у гла, ми дига адреналин ненормално.. Летово имаше добри журки Охрид на оpen аir Градиште на третата плажа, psy trance, а на втората имаше house, electro-house i progressive house, иако ова лето на нашата Македонска Ibiza (Градиште) беше слабо со журки, само две, за разлика од минатите години кога речиси секоја вечер имаше журка. Ова лето само Eric Prydz го донесоа и Chris Lawyer,Тоmmy Boy... и нормално нашите, Бабура, Александар.. а на psy-то се мењаа dj-и повеке, искрено незнам кој беа.. трансер до срж.. Let's start dreaming :D...

Не сум некој незнам каков слушател на трансот :) И дома многу ретко слушам... Ама сакам да идам по журки, онака да се изнаскокам, да се испразнам од негативната енергија и да не мислам на ништо друго... А дрога у никој случај... И без тоа доволно уживам :)

ravdrug_8430_7.jpg

Али ипак деца немојте....

drugs-are-bad-420.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom