Trance музика

Super8 & Tab, Above & Beyond, Andy Blueman, John O'Callaghan, M6, Signum... and many more, but def. not Tiesto.
Agreed. Tiesto живее сеуште на стара слава и за истата го почитувам, ама новиот албум, новите синглови, новите соработки се КАТАСТРОФА.

Моментално има толку многу артисти што имаат подобри ДЏ сетови, радио емисии, траки од Тиесто...а дефинитивно најдобар label во моментов е Anjunabeats на Above & Beyond.

Може живее на старата слава Тиесто .. ама старите траки уште му владеат и боље се него сите нови на горенаведените артисти

а има некој слушано Electric Universe...баш вчера ги симнав сите албуми....лудница се има траки шо ме полудуваат

а има некој слушано Electric Universe...баш вчера ги симнав сите албуми....лудница се има траки шо ме полудуваат

Electric Universe ми го има подарено можеби највеселото и најпсиходелично утро во мојот живот. Лесно, весело и мелодично. Путер се дури и за чил. Штета што сегашниов мејнстрим транс нема свој пандан на EUniverse.

Agreed. Tiesto живее сеуште на стара слава и за истата го почитувам, ама новиот албум, новите синглови, новите соработки се КАТАСТРОФА.

Моментално има толку многу артисти што имаат подобри ДЏ сетови, радио емисии, траки од Тиесто...а дефинитивно најдобар label во моментов е Anjunabeats на Above & Beyond.

Тешко да се каже за ова. :) Иако Anjunabeats ми е омилен лабел, Armada со сите под-лабели што ги има, доста цврсто се држе, ако не се лажам, имат најмногу releases на транс сцената (барем последните 2-3 години)?

EDIT: Рано е, знам, ама моја ASOT Tune of the Year...

Neptune Project - Aztec (Original Mix)

Електрик јунврз владеат. :)
Тука нема зборови, штета шо нема кој да ги донесе тука на 400 саатна журка.:)

EDIT: Рано е, знам, ама моја ASOT Tune of the Year...

Neptune Project - Aztec (Original Mix)

Се согласувам со тебе и мене Aztec ми е фаворит за оваа година (иако повеќе ми се свиѓа миксот од Али & Фила, отколку оригиналот). Во потесниот круг на избор уште очекувам да влезат Key Of Life, I Am What I Am ...

Па 2 пати до сега дојдоа...

Aj 3-та - среќа.

Него, едно прашање... (сори, ме мрзеше да читам отпочеток):

psy или dark trance? Шо поише ви праи мерак?

Имам една песна во компјутер: Paul Okenfold - This is trance...јас колку што се разбирам песната е техно??? ако знае некој нека каже, баш ме занима

Не е транс :)

Aj 3-та - среќа.

Него, едно прашање... (сори, ме мрзеше да читам отпочеток):

psy или dark trance? Шо поише ви праи мерак?

Не е транс :)

Зависи, за по дома псај комерцијален, за на журчиња даркот отвара, ама ја дека си праам и дома журчиња, такада се е ок, зависи до евентот и диџејот.

Јас сум фолкер што издава псај транс епиња и слично :icon_lol:

Hmm slusav mnogu vreme psy dark full on trance i prodicirav duri.Toa bese edno dobri 5 godini ama naednas pocna da ne mi pravi kejf i svrtev malku na nesto pomeko kako tech house deep house.Neznam sto mi bidna stvarno mnogu sakav trance ama mi stana dosaden nekako neznam se edni isti slicni baslinii i melodii pocnaa da se izdavaat.Inace na trance zurki si imam mnogu ubavo pominato ama i tie mi zdosadija nekako atmosferata mi e mnogu mracna i ne mi e veke tolku ubavo.Sum se smenil mnogu izgleda:vozbud:

Јас сум фолкер што издава псај транс епиња и слично :icon_lol:
Биди иновативен малце, продуцирај фолктранс.:pos2:

p.s. Ако му се допаѓа на некого трансот на Anjunabeats еве sample од моја трака што ја работам по терк на Anjunabeats. Звукот не е нај нај зошто на слушалки е продуцирана so far.

http://www20.zippyshare.com/v/54216980/file.html

тракава ја прогласувам дефинитивно бр-1 транс трака на сите времиња кој ја има слушано порано ке знае дека сум у право:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom