Траги по телото

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
hehhe sakam da imam takvi tragi devojka mi da me izligavi i da mi go napise nejzinoto ime i toa najveke na gradi :smir: ke i dozvolam a znam saka mwahhhhhhhh

Сакам да праам шливки, да гребам, да гризам..
Ама нејќам мене да ми праат ова.. Боли :pos2:

Ja у љубов и секс нанесувам внатрешни повреди.

Мразам шливки на врат. Толку детско и глупаво ми изгледа ауу. Гребење, гризење, сакам, ама на друго место. :pipi:

Ја иам нежна кожа и после мала доза на возбуда и страст, секако ќе останат физички последици, видливи и несакани, намерни или не. :icon_lol:

По трагите од заби, шмукање, бакнежи мајка ми обично дознава кога имам дечко. :kesa:

Сакам да гризам да гребам , ама сакам да го правам тоа со исав што би се рекло без да оставам последици како модрици и гребаници, и како што не оставам така не сакам ни да ми оставаат:pipi:

Колку само мразам шливки.
Не сакам ни да правам,ни да ми прават.Многу глупаво изгледа посебно на некој видни места.Треба после да се шетам со узвратки,марами и со пуштена коса:tapp:

Никогаш не сум имала шљифка и не сум направила. многу ми е сељачко.
а гризам понекогаш, но не на вратот.

Само оставими шливка и....забавата ќе почне ..

Кратко и едноставо НЕ благодарам...Иначе има една фолк песна " Obelezena kao da mi je....некај да ме зигосува фала али многу глупа работа, оставање шливки мислам дека тоа е неизивеана работа ништо друго поздрав..

Па да се случува он или јас да ијаме траги од камшикот или од престегнати лисици на рацете, зависи кој е врзаниот и колку сме отишле у крајности... (шливки се излишна работа, да неречам тинејџерска..).

Абе ко Денис Родман сум у телото! Мислам...не со тетоважи...туку со шливки! Безброј шливки. Па тоа..сеа коа сакам да шмекам...после коа ке дојде интимно зближуење после шмекот...се жалам. Абе 300 шливки иам на телово. Дневно се гледам со по 10 шмекерици...и сите праат по над 10 шлифки. Ја им викам се се само немојте шлифки ве молам. Они не бе...шмукаат ко правосмукалка.
Телово ми стана грдо бе...ко модар патлиџан сум!

Дури учев средно шливките беа во мода, колку пати сред лето се криеја со шалови.. А гризење да обожавам, мислам тоа не е намерно, кога така ти доаѓа (од преголема страст да речиме ти доаѓа да го гризнеш хехе)

Па не сум љубител на траги, али ми оставија обележај на вратот пред брзо време, демек да не идам со други. Лошо е, неможеш толку да шараш :pos:

Ne e ubavo od strana na prijatelot da ostavas slivki,a inace veke ne mi e dozvoleno na vidlivi mesta.:helou:

Понекогаш е интересно да те гризе или штипе личност од спротивниот пол но доколку тоа се случува константно мене лично почнува да ме нервира. :)
Повеќе сакам гушкање и бацување отколку “шливкање“. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom