Демек се решив да ставам ТоталТВ,да ги откажам тримакс,гледам на сајтот им пишува без разлика на географската положба,било каде може да имате тотал тв. И се јавувам да закажам монтажа,ми даваат број од некој монтер. Му звонам и ај да договориме,вика ај не денес,утре попладне.Утре го нема да се јави,му звонам,еј се враќам од пат,после 6ч. дојде 6 му звонам,абе еве до дуќан отидов,ај за 10мин ке дојдам.Викам ај утре. Цел ден го изгубив чекајки го монтерот јаката фаца.
утредента од нигде никаде звони у 2 попладне вика ја сум пред зграда кај тебе,ја нормално не сум дома,и вика абе тарасата ти глеа југозапад,требало југоисток,немало да може.А по телефон му кажав на кај ми глеа тарасата.Вика стаи ја на кров. А ако ја украдат?кој ке ја плаќа? па вика ТИ.
И така си потпишав нов договор со тримакс на нови 2 години... е**ти професионалноста и услужливоста,ништо чудно што не мрдаат од некој ситен процент клиенти. Штом на монтер остаиле целата работа да ја праи,од местење,договори потпишување итн..
п.с. Ако монтерот или некој од тоталтв го чита ова,стаете си прст на чело и преиспитајте си ги услугите и тоа што го нудите.