Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали имал некој искуство со предвремен раскин на договор со Тотал ТВ?
И мене тоа малце ми се проврте низ глава, ама заборави, со тоа не знам до каде ќе стигнеш. Мене другата година во јули ми истекува договорот. А што, не ти се допаѓа тоталтв?
Пред некој месец купив dreambox,па сеа вишок ми стана тоталот.....И мене тоа малце ми се проврте низ глава, ама заборави, со тоа не знам до каде ќе стигнеш. Мене другата година во јули ми истекува договорот. А што, не ти се допаѓа тоталтв?
Најверојатно се плаќаат пенали ама најдобро да прашаш кај нив,а од кај го купи dreambox ако може цена и како идат сите процедури ако можеш во порака да ми пишеш.Пред некој месец купив dreambox,па сеа вишок ми стана тоталот.....
А и незадоволен сум од услугата,зимата цел месец немав сигнал,ми викаат до тебе е,и после на крај излезе дека проблемот бил кај нив...
Ама го решија откако 10 пати се јавив....
А за исклучување одма исклучуваат мамето нивно,ни месец дена не поминуваат од стасаноста за наплата на фактурата и те сечат.....
Го разгледав договорот,вика странките можат во договор и предвреме да го раскинат договорот....некако нејасно е дефинирано...
Прашав кај дилерите,ми викаат ако го раскиниш договорот предвреме ќе треба да ги платиш сите преостанати месеци до крајот на договорот.....
Како и да е,најверојатно е како во Оне,Т-Мобиле...ако сакаши предвреме да раскиниш ќе мора да платиш пенали,а тие сигурно ќе бидат 2,3,4 илјади денари....
Прашав да видам дали некој ракинал договор,да не се замарам со тие тетките на телефон...
Ако се плаќа некоја помала сума(до кај 2илјади)без размислување ги ОТКАЧУВАМ...имам уште 10 месеци од договорот....
Пред некој месец купив dreambox,па сеа вишок ми стана тоталот.....
А и незадоволен сум од услугата,зимата цел месец немав сигнал,ми викаат до тебе е,и после на крај излезе дека проблемот бил кај нив...
А за исклучување одма исклучуваат мамето нивно,ни месец дена не поминуваат од стасаноста за наплата на фактурата и те сечат.....
Го разгледав договорот,вика странките можат во договор и предвреме да го раскинат договорот....некако нејасно е дефинирано...
Прашав кај дилерите,ми викаат ако го раскиниш договорот предвреме ќе треба да ги платиш сите преостанати месеци до крајот на договорот.....
Како и да е,најверојатно е како во Оне,Т-Мобиле...ако сакаши предвреме да раскиниш ќе мора да платиш пенали,а тие сигурно ќе бидат 2,3,4 илјади денари....
Прашав да видам дали некој ракинал договор,да не се замарам со тие тетките на телефон...
Ако се плаќа некоја помала сума(до кај 2илјади)без размислување ги ОТКАЧУВАМ...имам уште 10 месеци од договорот....
.....
На пример антимонополските закони во еу не дозволуваат впарување на картицата со ресиверот.
Што значи, секогаш ке имаш пакети на шеринг. Секако, зависи од тоа што сакаш да гледаш, можеби не секогаш ке биде достапно но шерингот нема да се изгуби, бар не во блиска иднина.
Пред некој месец купив dreambox,па сеа вишок ми стана тоталот.....
За недозволеното впарување прочитав и на еден друг форум. А зошто е забрането?
Ова не е точно , ти дозволуваат по 2 месеца да не ја платиш фактурата.
не е сателитскаА зошто ја нема Телма?
А што ќе ти е Телма?А зошто ја нема Телма?