Da, vo plus paketot se tie i dopolnitelnite paketi gi imas od desnoDali ova se site kanali vo Makedonija bidejki na sajtot gi nema site objaveno?
Da, vo plus paketot se tie i dopolnitelnite paketi gi imas od desnoDali ova se site kanali vo Makedonija bidejki na sajtot gi nema site objaveno?
Dali gi ima site ovie Pink kanali movies action fantasy? Na sajtot gi nemaat staveno.
Gi ima gi ima siteDali gi ima site ovie Pink kanali movies action fantasy? Na sajtot gi nemaat staveno.
A tie novite NOVA MAX I NOVA SERIES? Ja im pisav meil na totaltv mi vikaat gi nemame tie.nemaj gajle site Pink sranja gi ma
Штом од Тотал викаат ги нема ти што мислиш дека ги има или ги нема?A tie novite NOVA MAX I NOVA SERIES? Ja im pisav meil na totaltv mi vikaat gi nemame tie.
Затоа имаат промоција од 149 денари 8 месеци пошто никој не ги зима и ќе им трае таа акција цело лето.Gi ima, proveri na slikata sto ja postaviv poodamna na temava, vo plus paket se novite kanali nova max, series i grand nostalgija.
A ovie vo total si nemaat pojma dzvonev dva pati edniot vika gi imame drugiot vika gi nemame.
Prasanje na vreme e koga ke zgasne total.
GI IMA SITE OD UNITED GROUP BALKAN, NASKORO I OD BUGARIJA I GRCIJAA tie novite NOVA MAX I NOVA SERIES? Ja im pisav meil na totaltv mi vikaat gi nemame tie.
Tie li Nova Cinema bugarski? Dali ke bidat so srpski prevod i koga od prilika ke gi ima?GI IMA SITE OD UNITED GROUP BALKAN, NASKORO I OD BUGARIJA I GRCIJA
Има многу канали кои го користат името Nova. Тоа се чешки, словенски, хрватски, српски, бугарски и грчки канали. Nova Cinema се грчки канали, а не бугарски. Бугарски се Nova TV, Nova Sport, Nova News и Kino Nova. Овој последниов нема dvb subtitle туку е синхронизиран на бугарски.Tie li Nova Cinema bugarski? Dali ke bidat so srpski prevod i koga od prilika ke gi ima?
Nova Cinema e hrvatska ima i Nova Family isto hrvatska.Има многу канали кои го користат името Nova. Тоа се чешки, словенски, хрватски, српски, бугарски и грчки канали. Nova Cinema се грчки канали, а не бугарски. Бугарски се Nova TV, Nova Sport, Nova News и Kino Nova. Овој последниов нема dvb subtitle туку е синхронизиран на бугарски.
Грчките (Nova Cinema) се со налепен превод на грчки jaзик.
Хрватска има повеќе Нови :Nova Cinema e hrvatska ima i Nova Family isto hrvatska.
Не ми е јасно што ќе даваат, македонска лига како на спорт клуб ?Хрватска има повеќе Нови :
Прегледај го приврзокот 377570
Во Србија одат Nova, NovaS (sport), Nova Max и Nova Series.
Грчки:
Прегледај го приврзокот 377573
Чешки:
Прегледај го приврзокот 377574
Сите овие Нова канали освен грчките и чешките се дел од групацијата United Media, а меѓу нив се и бугарските Диема и Диема Спорт. Е сега дали Тотал ќе ги пушти сите канали што се од United Media си е негова политика.