- Член од
- 24 октомври 2021
- Мислења
- 1.141
- Поени од реакции
- 785
ne znam, vo sredniot paket gi pisuva "besplatno 8 meseci" ama nikogas ne gi isklucuvaat.Nikade gi nemaat navedeno kako besplatni, duri i vo start paketot se besplatni?
ne znam, vo sredniot paket gi pisuva "besplatno 8 meseci" ama nikogas ne gi isklucuvaat.Nikade gi nemaat navedeno kako besplatni, duri i vo start paketot se besplatni?
Znaci ako zemam total tv najdobro e sredniot paket za 699 denne znam, vo sredniot paket gi pisuva "besplatno 8 meseci" ama nikogas ne gi isklucuvaat.
Aма сигурно пакет без HBO Max и нормално без HBO OD бидејќи Total tv немаат опциja видеотека.ne znam, vo sredniot paket gi pisuva "besplatno 8 meseci" ama nikogas ne gi isklucuvaat.
daZnaci ako zemam total tv najdobro e sredniot paket za 699 den
na total nemax max.. max e dobar za da gledas koga i sto sakas... jas netflix koristamПодобро е да се земе само HBO Max или целосен премиум пакет HBO со HBO Mаx вклучено.
НВО Мax некој филмови имаат и 4К па ако имате добар стабилен интернет или оптички интернет ќе може да успеете да ги гледате и во 4К некој од филмовите. HBO каналите е добро за луѓе кој многу и не знаат да се снајдат да пуштат преку интернет филм или серија.
Дали во средниот пакет од 699 ги има Нова Макс, Нова Сериес, и CINEMAX?na total nemax max.. max e dobar za da gledas koga i sto sakas... jas netflix koristam
Definitivno msat e podobar izbor od total, total e tinja so izborot na kanali i ponudata. E sega total tv ima povekje hd kanali no nema mnogu razlika i msat ima hd kanali sekako. A i dzabe hd koga nema sto da gledas na nekoi bezvezni televizii samo kako da se kaze deka nudat satelitska so vrven kvalitet.Дали Тотал тв е подобар избор од МСАТ? И каква е сликата ?
DaДали во средниот пакет од 699 ги има Нова Макс, Нова Сериес, и CINEMAX?
Opsto taka e staveno alfa hd od nivna strana, go prefrlija kanalot na hd ama jas na nikoj operator ne gledam hdNa Alfa logoto e smeneto pisuva ALFA HD. E sega dali samo logoto e smeneto ili stvarno e vo HD ne znam.
Снимија Алфа македонска серија и им текна конечно да се префрлат во HD. Е сега колку е 1080 HD не знам.Opsto taka e staveno alfa hd od nivna strana, go prefrlija kanalot na hd ama jas na nikoj operator ne gledam hd
Dali ova se site kanali vo Makedonija bidejki na sajtot gi nema site objaveno?
daDali ova se site kanali vo Makedonija bidejki na sajtot gi nema site objaveno?