TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 јуни 2013
Мислења
111
Поени од реакции
53
Da, no toa sakav da ti kazam razlicna e ponudata, na msat na resiverot koga odberes srb ti dava mnogu mnogu povekje kanali od ponudata vo srbija, zatoa pri instaliranje monterite odbiraat mkd.
Tuka total tv nudat pink no site se vo dopolnitelen paket a na msat vo start paket gi ima pink tv, music, bravo music, city play.
A vo plus ima uste povekje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Пинк пакетот не се доплаќа ...Го имаш во Екстра пакет, Гратис ,сите Пинкови се отворени... А во МСат имаш 5,6 Пинк канали и толку...Тотал се светлосни години подобри од МСат ...Тоа е Факт. Ова го зборам од искуство. Имав Тотал ТВ ,ги откажав . Сега имам МСат и кога ќе ми заврши договорот се враќам на Тотал..

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.900
Поени од реакции
8.276
Се пишува дека United Group е продадено но
информацијава не ја земајте за точна се додека не се потврди ова дека е 100% точно.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Дечки на TOTAL TV Extrа дали ги има и македонските канали?
На листава ги гледам само странските ама долу пишува Start+дополнителни канали така што веројатно и тие влегуваат.
Некој што користи да потврди?

Исто така Спорт Клуб ги има само ХД, 1, 2 и 3 (а не како кај другите оператори и 4, 5, 6)?

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.193
Поени од реакции
553
Дечки на TOTAL TV Extrа дали ги има и македонските канали?
На листава ги гледам само странските ама долу пишува Start+дополнителни канали така што веројатно и тие влегуваат.
Некој што користи да потврди?

Исто така Спорт Клуб ги има само ХД, 1, 2 и 3 (а не како кај другите оператори и 4, 5, 6)?
Normalno deka gi ima, ja nema samo kanal 5 momentalno nesto se ispokarani neznam dali ke se smiri situacijata za da ja vratat haha ne veruvam.
Za sportklub kanalite ke ti kaze @golemibukvi toj ima total tv.
Inaku listata sto e na veb stranata e mnogu stara i segasnata ponuda ima mnogu povekje kanali kako sto razbrav.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ги имаш Спорт Клуб ХД, 1, 2 и 3 и Нова Спорт, бидејќи само тие се кренати на сателит. Другите (СК4-СК10) не се на сателит, затоа е невозможно да ги имаш на ТоталТВ.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.900
Поени од реакции
8.276
Ги имаш Спорт Клуб ХД, 1, 2 и 3 и Нова Спорт, бидејќи само тие се кренати на сателит. Другите (СК4-СК10) не се на сателит, затоа е невозможно да ги имаш на ТоталТВ.
Во Србија мислам дека Тотал тв покрај српските SK го имаат и хрватскиот SK 1.

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.193
Поени од реакции
553
Vo kontakt centarot na total tv mi rekoa deka ja nemaat grand nostalgia i drugite dva novi kanali na SBB. Nekoj sto koristi Total Tv da kaze za sigurno?

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.141
Поени од реакции
785
dajte info dali ima sansi na Total da se smeni drzava, pa da ne mi se blokiraat kanalite koga ima programa sto se prenesuva i vo Mk

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.193
Поени од реакции
553
Nekade procitav deka total tv, hbo i cinemax gi dava besplatno vo site paketi isto kako FTA kanalite. Dali e tocno?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
dajte info dali ima sansi na Total da se smeni drzava, pa da ne mi se blokiraat kanalite koga ima programa sto se prenesuva i vo Mk
Нема никакви шанси за тоа. Кај нас ќе ги прикажува македонските канали, во Србија српските, во Хрватска хрватските, итн. Тоа е целта на постоењето на Тотал ТВ во земјите во регионот, заради регулирање на авторските права кои важат за определен простор.
Nekade procitav deka total tv, hbo i cinemax gi dava besplatno vo site paketi isto kako FTA kanalite. Dali e tocno?
Ги отклучуваат сите канали за време на новогодишните празници, инаку си имаш пакети за сите канали.

Kajgana Shop

На врв Bottom