TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.198
Поени од реакции
560
Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.198
Поени од реакции
560
Ова ко шпанска серија :)
Istoto scenario kako Sbb i Mts vo srbija se preslikuva i kaj nas, najlosoto e sto istite firmi go pravat toa kaj nas, sbb i mts se vo srbija i neka si se karaat kaj niv nivni si se a kaj nas normalno ke bide da se karaat telekom i telekabel a ne ovie sea dojdoa od srbija i tuka ke vodat politika pola kanali kaj edni pola kanali kaj drugi

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.198
Поени од реакции
560
Ako ima nekoj sto koristi total tv da mi prati interfejs, resiver i lista na kanali

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.143
Поени од реакции
785
Ako ima nekoj sto koristi total tv da mi prati interfejs, resiver i lista na kanali

brate klikni upatsvo za upotreba i go imas celiot interfejs... ubavo im e sredeno, brzi i bez nikakov problem resiveri imaat total... tie so gledaat Grand, ke odi na Sitel

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.198
Поени од реакции
560
brate klikni upatsvo za upotreba i go imas celiot interfejs... ubavo im e sredeno, brzi i bez nikakov problem resiveri imaat total... tie so gledaat Grand, ke odi na Sitel
Ok ama listata na kanali ja nemaat promeneto 10 godini nudat povekje od tie sto im se staveni na sajtot

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.942
Поени од реакции
8.298
Ok ama listata na kanali ja nemaat promeneto 10 godini nudat povekje od tie sto im se staveni na sajtot

Можеби најдобро е да гледаш на српскиот сајт. Таму ги пишува и каналите што се фаќаат бесплатно FTA.

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.198
Поени од реакции
560
Можеби најдобро е да гледаш на српскиот сајт. Таму ги пишува и каналите што се фаќаат бесплатно FTA.
Pa da, no gi nema istite kanali iako se na ist satelit naprimer na msat koga ja odberes drzavata Srbija pri prvoto prebaruvanje na kanali gi dava kanalite sto gi ima na msat vo srbija gi ima i pink crime and mystery, insta tv i mnogu drugi

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.942
Поени од реакции
8.298
Pa da, no gi nema istite kanali iako se na ist satelit naprimer na msat koga ja odberes drzavata Srbija pri prvoto prebaruvanje na kanali gi dava kanalite sto gi ima na msat vo srbija gi ima i pink crime and mystery, insta tv i mnogu drugi

И на Total tv има цел пакет Pink. Јас т.е татко ми е корисник во Србија на Total tv и да се заборавиш од вртење Pink канали. Не знам како е во Македонија понудата.

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.198
Поени од реакции
560
И на Total tv има цел пакет Pink. Јас т.е татко ми е корисник во Србија на Total tv и да се заборавиш од вртење Pink канали. Не знам како е во Македонија понудата.
Da, no toa sakav da ti kazam razlicna e ponudata, na msat na resiverot koga odberes srb ti dava mnogu mnogu povekje kanali od ponudata vo srbija, zatoa pri instaliranje monterite odbiraat mkd.
Tuka total tv nudat pink no site se vo dopolnitelen paket a na msat vo start paket gi ima pink tv, music, bravo music, city play.
A vo plus ima uste povekje.

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.143
Поени од реакции
785
Da, no toa sakav da ti kazam razlicna e ponudata, na msat na resiverot koga odberes srb ti dava mnogu mnogu povekje kanali od ponudata vo srbija, zatoa pri instaliranje monterite odbiraat mkd.
Tuka total tv nudat pink no site se vo dopolnitelen paket a na msat vo start paket gi ima pink tv, music, bravo music, city play.
A vo plus ima uste povekje.

pink e free (imas insta tv)

Kajgana Shop

На врв Bottom