Тоше Проески

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Vezi me za sebe,Malecka, Boze cuvaj ja od zlo i Igri bez granici posebno mi e draga

najubava mi e definitivno "Boze cuvaj ja od zlo", a posle nea mi e usni na usni zoso mi budi epten ubavi cuvstva...kako i da e site pesni se ok i imaat ubavi tekstovi!

Игри без граници, Полско цвеќе, Рузвелтова, Тајно моја, Соба за тага...

Скоро сите зборат за понови,јас морам да кажам дека најубава ми е После дождот доаѓа сонце,ми се свиѓа и Љубена,ама највеке некако ме погодува Слушаш ли...... Многу ми е жал за човекот :nesvest:

*ikono moja na nieden album ja nema megjutoa milsam deka ja znaete
„Иконо моја“ е всушност „Казна моја си ти“ и е од вториот албум (од 2000 година):)

Јас не можам да издвојам ниту една песна и да кажам дека ми е најубава. Сите ми се убави, сите сум ги слушала, ги слушам и ќе ги слушам.
Убав текст, убава музика и прекрасниот глас на Тоше се присутни во секоја една. Како да издвојам?
Нема најдобра песна за мене, сите се.

Мене најубава песна од Тоше ми е Игри без граници.:)

Игри без граници и Боже чувај ја од зло:(

Gromovi na dusa e super pesna a isto taka, Ljubena i Zena balkanska (mislam deka taka se vikase)
R.I.P. Tose

Site pesni se ubavi i imaat dusa,site se ispeani od srce od Angelot nas Tose.Ke mi nedostigaat pesnite negovi,a najmnogu toj kako prijatel.

*ikono moja na nieden album ja nema megjutoa milsam deka ja znaete
*eh da sum zlato
*tajno moja
*iluzija
*loso ti stoi
*mesto na sloztorot
*ljubena
*cel album IGRI BEZ GRANICI
Ja ima na eden album, pesnata se vika Kazna moja si.
Za mene najubava pesna e Slusas li koja koga za prvpat ja slusnav se rasplakav. Tekstot me pogodi epten.I den denes nemam komentar.
Druga pesna so ja obozavam e Izlazi me uste ednas.

Казна моја си се ежам секад кога ја слушам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom