Тоше Проески

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Aј јас малце оф топик...ние кога бевме мали ни викаа:колку јазици знаеш,за толку народи вредиш!Не гледам зошто да не ги зборувам сите јазици што ги знам каде што им е местото.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Песната е преубава и нема да е една и единствена, зошто тек сега ќе стигаат другите :(

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Има доста убави песни, ама би ги издвоила Тајно моја, Го молам ноќва небово, Игри без граници и Боже чувај ја од зло.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Би ги издвоила...
„Љубена“- и поради текстот и поради тоа што во музиката има примеси на македонска изворна музика, ненормално моќно звучи...
„Тајно Моја“- горе доле поради истиве причини...
„Игри без граници„- е во неа има стварно нешто посебно и стана моја лична химна...

Потоа „Место на злосторот“ , „Ех да сум злато“, „Немаш ни благодарам“... ааах сите бе СИТЕ :pipi:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
Iskreno odgovorete kolku od vas razbiraat i zboruvaat slovenecki? Jas razbiram mnogu malku, recisi nisto. Togas ne znam zosto ocekuvate Slovencite da razbiraat makedonski. Zatoa voopsto ne me cudi sto na koncert vo Slovenija Tose i se obratil na publikata na srpski, mislejki deka taka poveketo ke go razberat. Sto se odnesuva do gostuvanjeto vo televiziski emisii, se slozuvam deka treba da zboruva na makedonski, a ako gledacite ne razbiraat togas treba da ima ili preveduvac ili titl.

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
„Игри без граници“.....no comment:toe:

А и заборајв многу ми се свиѓаше изведбата на Тоше на Пинк телевизија со песната

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Сите песни му се убави на свој начин...Прекрасни текстови, прекрасни музики...немам зборови. Сепак Игри без граници и Чувај ја од зло би ги издвоила како нај нај убави и најпосебни...

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
Tose da mumla ke go slusam , a ne da pee. Gi obozavam site negovi pesni.
Prekrasen e , site go sakame!

Член од
10 август 2007
Мислења
160
Поени од реакции
0
daj prekinete ja ovaa tema stvarno e sramota da se diskutira na volku glupava tema pa kako da zbori na makedonski koga nikoj nema da go razbere povik do moderatorot pod itno da prekine so ovaa tema za cest na tose

V

Viktoranius

Гостин
Ни српска ниту балканска...Наша ѕвезда..Маќедонска ѕвезда.

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Како сега наеднаш откако го нема мегу нас им се свигаат песните на многумина( со исклучок на оние кои стрварно го сакаа).Кај сте вие кои на темата Тоше v.s Владо изнакажавте милион работи за тоа како нема добри песни и како Владо имал подобри?Кај се сега оние кои пишуваа дека на неговите песни се палат само тинејџерките и други други работи?Навистина сме многу мали души!!Сега сите ги сакате неговите песни затоа што нормално не се зборува лошо за некој што не е мегу живите а кога беше имаше и луге кои даваа вакви изјави.Навистина ме револтираат овие работи т.е непочитување на личноста на еден човек со така ОГРОМНО срце за сите кога стварно му треба почитта а не верувам дека сега и нешто му е потребна.Јас уште не можам да поверувам затоа што лично добро го познавав.Ми беше сограганин.Ги обожавав неговите песни до една.И неговите и оние препеаните затоа што само тој знаеше како да го стори тоа.А останатите кои го критикуваа за банални работи и кои не ги гледаа неговите вистински вредности нека се засрамат.:kesa:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
*ikono moja na nieden album ja nema megjutoa milsam deka ja znaete
*eh da sum zlato
*tajno moja
*iluzija
*loso ti stoi
*mesto na sloztorot